![]() |
brak pliku systemowego
moj "kolega" ma problem z kompem. mianowicie zbrakuje mu w systemie pliku windows.lub. zdziwilo mnie to rozszerzenie dlatego zwracam sie do was. w razie pytan jest on swiezo po formacie i wyskakuje mu komunikat o braku tego pliku
|
plik windows.lub ??? :-D :o
|
A może zainstalował jakis program króry to powoduje??? Jeśli tak to niech go odinstaluje. Może pomoże. A chyba najlepszym sposobem będzie ponowny reinstall.:)
PS. .lub to chyba nie jest rozszerzenie systemowe?! |
Niech sobie wezmie od ciebie ten plik i bedzie po problemie:-D
|
Re: brak pliku systemowego
Cytat:
W czym pomóc jak tam nic nie ma??? ??? A z tym kumplem to moze mieć błędy na dysku niech sprawdzi "scandisk c: /AUTOFIX /SURFACE |
Cytat:
co do tej strony to skonczyla mi sie inwencja tworcza w kwesti tematyki. moze jakies pomysly? |
a w którym miejscu wyskakuje ten komuniakt o braku ego pliku?
przed włączeniem systemu (na czarnym tle...) czy po włączeniu windowsa ? Masz jakiegoś screenshota ? może coś jest w autostarcie: msconfig / win.ini itd. itp. |
Cytat:
Rob strone o tym na czym sie najlepiej znasz, a ja zawsze moge pomóc znam Flasha, PHP.....:P PS. Moj mail. |
Cytat:
P.S. Pierwszy raz w zyciu widze webmastera ktory z wlasnej woli oferuje pomoc... |
ehhhmmmm nie ma takiego pliku systemowego sprawdzalem 3 razy .lub sie pomylilem :D
|
Możliwe że złapał vira.
|
thx wszystkim za pomoc. okazalo sie ze to byla wina jakiegos spyware ktory mu sie zainstalowal. Ad-aware rulez
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |