![]() |
Kopiowanie Syberii Pl !!!
Czesc
Mam problem z przegraniem kopi gry syberia pl,przegywam clone cd z ustawieniami programu clone xxl.(gra zabezpieczona jest SafeDisc 2.8)W czasie instalacji gry,system nie wykrywa 2 plyty,traktujac ja jako 1 plyte instalacyjna.Przegrywam na Teac W516EB. |
jezeli uzywasz clony 2.0.0.6 to on nie widzi np SD2.8 i pisze ze to SD2
uzyj nowego clony 2.0.1.0 i zobacz jakie to zabezpieczenie, jesli bedzie to SD 2.51, 2.70 lub 2.80 to zapomnij ze skopiujesz ta plyte poprawnie Twoja nagrywarka no chybe ze zlaczysz raczki i ladnie sie pomodlisz a jakimis nieznanymi silami uda sie cudownie skopiowac plytke |
sprawdz jeszcze w clonecd tray czy masz zaznaczona opcje
ukryj nosnik cdr |
witam
obie plytki sf2 przegralem bez najmniejszego problemu program : Alcohol120% (jedna z ostatnich wersji) ustawienia jak dla sf2 przy czym odczyt x4 zapis jak dla sf2 (bez opcji naprawiania slabych sektorow - poniewaz mam lgx16) zapis x8 pozdrawiam ps. sprawdzone za roznych cd-romach i dvd |
Cytat:
Chyba ci raczej chodziło o SD2 Czyli SafeDisc v2?? |
witam
oczywiscie sd2, literowka, prosze o wybaczenie:-) Mike |
a do czego służą pliki sub w syberi pl i jak je nagrać
|
Syberia
Syberia to SafeDisc 2.8
|
......
Jest już *****. :)
|
Re: ......
Cytat:
Aaaaaa.... bluznierca !!! Uzyl slowa na "C" !!! :P :P :P Qrde, ja robie zawsze kopie bezpieczenstwa z oryginalu (biore od kolesia ze sklepu) i skopiowalem ja bez problemu, smiga jak ta lala. Soft: ClonyXXL (stary-ktory jeszce ustawia Clona) no i najnowszy CloneCd. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |