Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   bojka - policjant powiedzial ze mam olac kolesia (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bojka-policjant-powiedzial-ze-mam-olac-kolesia-13927/)

fiodor 12.12.2002 19:16

bójka na uczelni i szantaż

koles mnie szantazuje, domaga sie forsy, bo jak nie to mnie podkabluje i dostane wilczy bilet i mnie wywala z uczelni...zrobil sobie ponoc obdukcje bo go skaleczylem w noge - wogole nie zwinal sie z bolu ani nic nie mowil wczoraj....dzis zazyczyl sobie 150 do konca roku, powiedzialem ze nie mam to mam dac 200 do polowy stycznia.. jutro z rana ide na policje. trudno, bo tak to jest ze jak raz dostanie to potem bedzie chcial wiecej...mozliwe ze wywala mnie z budy..koszmar, teraz bede myslal 5 razy zanim cos glupiego zrobie

Laser 12.12.2002 20:01

Re: bójka na uczelni i szantaż

Cytat:

fiodor napisa***322;(a)
koles mnie szantazuje, domaga sie forsy, bo jak nie to mnie podkabluje i dostane wilczy bilet i mnie wywala z uczelni...zrobil sobie ponoc obdukcje bo go skaleczylem w noge - wogole nie zwinal sie z bolu ani nic nie mowil wczoraj....dzis zazyczyl sobie 150 do konca roku, powiedzialem ze nie mam to mam dac 200 do polowy stycznia.. jutro z rana ide na policje. trudno, bo tak to jest ze jak raz dostanie to potem bedzie chcial wiecej...mozliwe ze wywala mnie z budy..koszmar, teraz bede myslal 5 razy zanim cos glupiego zrobie
Witam !

To jakaś paranoja - czy to ma związek z tym gostkiem z Walkmanem na uszach.

Kurde to się w pale nie miesci to czyste wułudzenie i szantaż !!!

tomgoo 12.12.2002 20:14

To jakaś paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja juz bym dawno z tym poszedł na policje!!!
Ten gostek chyba zyje z wymuszeń!!!

krzpac 12.12.2002 20:21

a za co mają Cię wyrzucić z uczelni ?

przeciez nic takiego strasznego nie zrobiles...

ja bym tą sprawę załatwił inaczej... ten koles bałby się wymówić moje imie, nie mówiąc chodzeniu na zajęcia...

+++LeWaP+++ 12.12.2002 20:37

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
a za co mają Cię wyrzucić z uczelni ?

przeciez nic takiego strasznego nie zrobiles...

ja bym tą sprawę załatwił inaczej... ten koles bałby się wymówić moje imie, nie mówiąc chodzeniu na zajęcia...

ciekawe... załatwił sobie lewą obdukcję ?

skoro on mógł to ty też możes :)

chociaż może zrobić się duże zamieszanie, a po co...

Kasy bym nigdy nie dał. A może on blefuje ? Widziałeś ten papierek ?

TOMMYx 12.12.2002 20:50

Nic Ci nie może zrobić.
Pogadaj z kilkoma kolegami i koleżankami, żeby w razie czego zaświadczyli, że Cię napadł/zaatakował/czepiał się, i gdy już faktycznie bedzie z tego jakaś wielka sprawa (w co wątpię), Twoi znajomi zeznają, że Ty nie skaleczyłeś go, że wina lezy po jego stronie, etc...

Tylko nie mów mu, że masz świadków na swoją niewinność.
I niech Ci pokaże ten papierek (obdukcję).

A jak to nie pomoże - hm... - umów się z paroma kolegami, przyczaj się na niego i .... dalej to już wedle upodobań, ale odradzam jakiekolwiek łamania kończyn, czy też innych cześci ciała. ( ale np wywóz do pobliskiego lasu, przywiązanie do drzewa, ewentualnie wcześniej niech się rozbierze i zabierzecie mu ubranka, małe nastraszenie, a następnie - jak juz się posika ze strachu - odwiązanie i pozostawienie na łonie natury).

Powodzenia i nie daj się szantażować, nic Ci nie może zrobić.

+++LeWaP+++ 12.12.2002 21:01

aha! i pamiętaj, że jak lać to tylko z plaskacza jak cwela... żeby nie mógł sobie zrobić prawdziwej obdukcji... ale wcześniej dowiedz się coś więcej o tej osobie bo to może się okazać kolejnym błędem :(

bas 12.12.2002 21:13

Cytat:

fiodor napisa***322;(a)
1. Zgłoś fakt, iż facet Cię napadł, pobił i szantażuje władzom uczelni- dopiero później zgłoś to na policję.

2. Olać gościa nie wdawać się z nim w bijatyki bo możesz sobie narobić smrodu.

Dopiero jak wyczerpiesz wszystkie legalne możliwości to... i pamiętaj, że każda akcja wywołuje reakcję i koleś może mieć kolegów.

Druss 12.12.2002 21:16

Cytat:

fiodor napisa***322;(a)
Ja ci proponuje tez zrobic obdukcje jezeli jeszcze masz jakies slady a pewnie masz, no i zalatwic sobie jakis swiadkow z twoich znajomych z grupy.

fiodor 12.12.2002 21:26

sek w tym ze to ja wszczalem bojke wiec ja jestem winny - przyznaje sie do tego, to nie byla napasc bo powiedzialem mu ze dostanie w gebe jak nie wylaczy walkmana - to bylo w srodku wykladu, zaczekalismy do konca i wyszlismy tam sie pobilismy, wiec on moze by7c ofiara, pozatym tylko skaleczenie, u mnie troszke siniakow itd, a z ta moja obdukcja to sie spytam na policji bo wkoncu ja jestem sprawca wszystkiego,

Weron 12.12.2002 21:49

Przede wszystkim nie dac sie szantazowac!!!!
Idz na policje.
I nie wdawaj sie juz w zadne bojki.
Nie strasz go kolegami itp.
Spokojnie zglos sie na komisariat i przedstaw wszystko jak bylo. Mimo tego, ze zaczales ta bojke to koles i tak bedzie w gorszej sytuacji.
A pamietaj godzac sie na ten szantaz bedziesz musial mu caly czas placic.
Az w koncu i tak pojdziesz na policje bo chyba nie bedziesz typowi powiedzmy co miesiac placic za "spokoj"

Krzycho83 12.12.2002 21:58

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
[B]aha! i pamiętaj, że jak lać to tylko z plaskacza jak cwela... żeby nie mógł sobie zrobić prawdziwej obdukcji... B]
Morda nie szklanka, sie nie potlucze...:-D

Druss 12.12.2002 22:12

Warto sprubowac moze juz jest notowany 8)

brzuszki 12.12.2002 23:20

Fiodor -nie rób nic !!! Zwyczajnie olej i nic nie peniaj - spoko.
Nieważne,czy fecet ma obdukcję,czy jej nie ma /a wierz mi - nie ma/
Fakt,ze próbował Cię szntażować przekresla jego racje - nic Ci nie grozi-za to jemu-jeśli sprawa trafi do władz uczelni,grożą napewno nieprzyjemności.
Gdyby miał l-4 powyżej 7 dni,to fuck,a tak..?Trzeba poza tym udowodnić,że te obrażenia mają bezpośredni związek z zajściem,a to b.trudne.
Nie masz jakiegoś świadka na te szantaze?Bo jak masz to teraz Ty go możesz szatażować!:D :D :D
Olej i nie rób nic.
W razie czego służe fachowa radą-na priva w profilu adres.

woitas 13.12.2002 00:01

chyba jestes na pierwszym roku. gdybys byl dalej to bys olal sprawe. tego typu szczeniacki zagrywki kolesia tylko go osmieszaja. niech idzie dalej, niech kabluje. kwestia ewentualnie jest, gdzie byla nawalanka. ale dziekan/rektor go wysmieje, tym bardziej po czasie (radze puscic scieme, ze kasa bedzie za kilka dni - bez swiadkow, a wtedy to moze nagwizdac).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:13.