Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   bojka - policjant powiedzial ze mam olac kolesia (https://forum.cdrinfo.pl/f5/bojka-policjant-powiedzial-ze-mam-olac-kolesia-13927/)

Plemnik 17.12.2002 19:43

Cytat:

fiodor napisa***322;(a)
sek w tym ze to ja wszczalem bojke wiec ja jestem winny - przyznaje sie do tego, to nie byla napasc bo powiedzialem mu ze dostanie w gebe jak nie wylaczy walkmana - to bylo w srodku wykladu, zaczekalismy do konca i wyszlismy tam sie pobilismy, wiec on moze by7c ofiara, pozatym tylko skaleczenie, u mnie troszke siniakow itd, a z ta moja obdukcja to sie spytam na policji bo wkoncu ja jestem sprawca wszystkiego,
Ja pierdziele... loodzie co z wami?! Buc jeden sam przyznaje sie do wszczynania bojki teraz boi sie konsekwencji a wy sie nad nim uzalacie?! No i dobrze jesli wyleci z uczelni - sam pokazal ze jest prymitywem a studia sa dla loodzi na jakims poziomie... Co do niektorych rad - mozecie byc pewni ze rektor sprawty nie oleje, tyle ze polecicie prawdopodobnie obaj i sprawca pobicia i szantazysta bo obaj ewidentnie musicie jeszcze duzo nad soba popracowac.

jacoob 16.12.2002 21:03

Mogę oczywiście zacząć topic o zupkach jakie je moja córuś i o kupkach jakie robi w związku z tymi zupkami, ale czy to kogoś zainteresuje :( :( :o ? [/B][/QUOTE]

NO DOBRA ,TO JAKIE ROBI TE KUPKI PO ZUPKACH?:-D :-D :-D

Tinky 15.12.2002 19:31

Jak sie nie uspokoi to możemy go z kumplami usadzic. Mam znajomego co za butelke winka ( za jakies 3 zeta) zrobi wszystko. Raz kolesie znakiem drogowym mało nie zaje***, a potem go wrzucił do kontenera:)
Nie bardzo go lubie, ale lepiej być z nim niż przeciwko niemu:)

tomgoo 15.12.2002 12:38

No cóż Zetoxa myślę że koledze ulzyło jak sie dzielił tą wiadomoscią . może szukał duchowego wsparcia . a o kupkach twojej córuś bym sie nie zainteresoiwał;p

Zetoxa 15.12.2002 09:03

ja rozumiem, że to jest off topic, ale bez przesady, to jednak prywatna sprawa człowieka z kim się bije i o co, mimo wszystko trzymałbym sie okolic komputerów, nagrywania, systemów operacyjnych itd. Mogę oczywiście zacząć topic o zupkach jakie je moja córuś i o kupkach jakie robi w związku z tymi zupkami, ale czy to kogoś zainteresuje :( :( :o ?

+++LeWaP+++ 14.12.2002 13:34

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Połączyłem obie dyskusje, gdyż dotyczą jednego tematu.
prawidłowo... poprawnie... nienagannie... ekstra ;)

MaciejT 14.12.2002 11:52

Połączyłem obie dyskusje, gdyż dotyczą jednego tematu.

+++LeWaP+++ 14.12.2002 11:42

załóż sobie bloga FIODOR po ty. np. "moje boje na uczelni" lub "101 sposobów na..." :-D ;)

polecam www.blog.pl :o

bgn 14.12.2002 09:16

sluchaj no fiodor - jest pare innych miejsc, gdzie takie story mozna zamieszczac, to moze bys je przeniosl?

-Sid-The-Rat=> 13.12.2002 20:54

odradzam!
stanowczo odradzam zaczynanie z takim elementem!

kiedy zaatakuje - nie wahaj sie ani chwili, a jesli mozesz - spier... gdzie tylko mozesz, jesli nie zaczyna - nie rob nic

tacy ludzie maja plecy - i co z tego ze takeimu kolesiowi rece i nogi bym polamal, jesli tydzien pozniej pod dom czy uczlenie podjedzie kilka samochodow z 'zaloga'?

tomgoo 13.12.2002 20:46

A następnym razem wyjmij ten swój paralizator i go zdrowo potrzep.:P

+++LeWaP+++ 13.12.2002 19:21

Cytat:

bas napisa***322;(a)
Policjant bardzo dobrze Ci doradił a ja radzę Ci go posłuchać i olać kotlesia.
zgadzam się z Tobą BAS

bas 13.12.2002 18:05

Policjant bardzo dobrze Ci doradił a ja radzę Ci go posłuchać i olać kotlesia.

fiodor 13.12.2002 17:46

bojka - policjant powiedzial ze mam olac kolesia

z rana poszedlem do kmp i pogadalem z kolesiem od wymuszen i haraczy, sprawa ima sie tak: skoro tamten koles slucjhal muzy to pogwalcil moje prawo "przeszkadzal mi w sluchaniu" - powiedzialem mu ze mi to przeszkadza i nie wylaczyl walkmana, zatem stanalem w obronie wlasnych praw, pozatym koles powiedzial ze zrobil obdukcje - policjant mowi ze powinien miec obdukcje sadowo-lekarska, przeprowadzona przez bieglego sadowego - nie sadze zeby to mial bo duzo zachodu,, pozatym nie pokazal mi obdukcji ale powiedzial ze ma wiec straszyl mnie, pozatym byl wiekszy i w czasie bojk to wyjalem noz w obronie - bo by mnie zatlukl :)ale go nie drasnalem, nastepna sprawa to fakt szantazu, w kazdej chwili moge isc i powiedziec dziekanowi ze koles chce wymusic ode mnie forse, wnioski jakie otzrymalem:
1. mozna dac kolesiowi kase np 100zl z poswiadczeniem ze daje za wyrzadzone szkody i ze wiecej nie bedzie sobie roscic praw do dalszego zadoscuczynienia - pisemnie.
2. mam kolesia olac, bo i tak w czasie rozmowy z dziekanem to ja bede mial racje bo on pogwalcil moje prawa, innych studentow i wykladowcow, i musialem zareagowac
3 policjant powiedzial zebym z takimi *******ami nie przychodzil i nie zawracal im glowy, bo policja wkracza wtedy jak koles trafi do szpitala :)
4. mam sobie kupic gaz albo paralizator a noza to schowac i nie wyciagac go

+++LeWaP+++ 13.12.2002 08:49

Cytat:

bas napisa***322;(a)

Najlepiej zrób zdjęcia, nagraj jakiś filmik z ukrytej kamery i daj na jakąś stronkę.

BYŁO PÓŹNO W NOCY... MOŻE PRZESADZIŁEM :-D :-D :-D ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08.