Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co jest?! (dot. forum) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-jest-dot-forum-13941/)

Tinky 15.12.2002 19:23

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Ten Tinky 2 posty wyżej jest spoko. Wierzcie mi.
THX Zbiegu. Znamy się?

A co do tego IRCa to ok. Nie ma sprawy. Chociaż ostatnio nic złego sie nie dzieje, więc chyba się komuś znudziło

MaciejT 15.12.2002 01:42

Ten Tinky 2 posty wyżej jest spoko. Wierzcie mi.

/||\aster 14.12.2002 22:58

Cytat:

Tinky napisa***322;(a)

Też mi się tak wydaje. Ten koleś raz podpisał się "Helpman" gdy był podszyty pode mnie. Stąd chyba podejrzenie, że ja to on:)

Co do konta, to sprawdze co się będzie działo. Jak będzie ok (zdaje sie, że jest) to nie będe robił kłopotów. Cieszę się, że już na mnie nie wsiadacie;)

A wg. mnie to dalej HM (helpman) robi teraz tylko zamet. Niech zrobia ci "wszyscy" uzytkownicy tak jak BD powiedzial wszyscy na IRC na kanal cdrinfo i bedzie juz to rozwiazane bo wiem o co chodzi BD.

Tinky 14.12.2002 20:07

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
do BD, Majoneza, i innych Team memberów:
Czy mozliwe jest by dobrze znany ????HelpMAN wykradl sobie hasla uzytkownikom

Też mi się tak wydaje. Ten koleś raz podpisał się "Helpman" gdy był podszyty pode mnie. Stąd chyba podejrzenie, że ja to on:)

Co do konta, to sprawdze co się będzie działo. Jak będzie ok (zdaje sie, że jest) to nie będe robił kłopotów. Cieszę się, że już na mnie nie wsiadacie;)

Bartez 14.12.2002 17:52

Nie jest mozliwe
Nawet Administrator nie zna hasel uzytkownikow.
Sa one szyfrowane

Chyba, ze o czyms nie wiem ;)

Kasprzak 14.12.2002 17:42

do BD, Majoneza, i innych Team memberów:
Czy mozliwe jest by dobrze znany ????HelpMAN wykradl sobie hasla uzytkownikom

BD 14.12.2002 17:32

Cytat:

Tinky napisa***322;(a)

Wiem, że nikt za mną nie będzie płakał. I dobrze.
Majonez w tobie nadzieja. Sprawdziłeś ten IP?

wiesz masz racje nikt nie bedzie po tobie plakal jak odejdziesz
ale bedzie milo jak zostaniesz z nami

mam pomysl proponuje bys zarejestrowal sie na nowo
i odrazu wyslal posta na grupe do dzialu off-tipic
a ja skasuje twoje stare problematyczne konto ...

to powinno pomoc

mapsajm 14.12.2002 17:10

Cytat:

Tinky napisa***322;(a)

Dlatego, że alarmowałem, iż jakiś koleś się pode mnie podszywa? Zmieniłem dwa razy hasło, a on i tak je znalazł.
I dalej na mnie siedzi!!! Teraz patrze na mój profil, a tam nowa prenumerata. Ja jej nie zamówiłem. Już nie zmieniam hasła, bo to sie mija z celem.

ten gościu to jakiś ślepy haker! musiał cię pomylić z pentagonem albo swiss bank, skoro się tak zawziął:-D :cool: :-D

Tinky 14.12.2002 16:59

Cytat:

BD napisa***322;(a)

dokladnie tak bylo :)
koles mial racje - jego posty sa i jak tak dalej bedzie to nadal beda kasowane :)

Dlaczego??
Dlatego, że alarmowałem, iż jakiś koleś się pode mnie podszywa? Zmieniłem dwa razy hasło, a on i tak je znalazł.
I dalej na mnie siedzi!!! Teraz patrze na mój profil, a tam nowa prenumerata. Ja jej nie zamówiłem. Już nie zmieniam hasła, bo to sie mija z celem.
Nie będzie już więcej postów z takimi tematami, ale jak jeszcze raz ktoś się podpisze pod nie moim postem to usuwam swój profil.
Wiem, że nikt za mną nie będzie płakał. I dobrze.
Majonez w tobie nadzieja. Sprawdziłeś ten IP?

BD 13.12.2002 23:36

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

ale muszę przyznać, że się ubawiłem. zdaje się, iż tytuł posta brzmiał: "Moje posty są kasowane?":-D :-D :-D

dokladnie tak bylo :)
koles mial racje - jego posty sa i jak tak dalej bedzie to nadal beda kasowane :)

mapsajm 13.12.2002 22:50

Cytat:

Bartez napisa***322;(a)

Moze ja...a moze i nie ja?;)
Tinky sie rozpisal za bardzo i w 3 dzialach byl ten sam temat wiec trzeba bylo co nieco usunac

ale muszę przyznać, że się ubawiłem. zdaje się, iż tytuł posta brzmiał: "Moje posty są kasowane?":-D :-D :-D

Bartez 13.12.2002 21:59

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
pewnie chodzi o ten post nowego wcielenia helpmana? też mnie to trafiło. skosowali, zanim zdążyłem odpowiedzieć! ach, ten Bartez...;)
Moze ja...a moze i nie ja?;)
Tinky sie rozpisal za bardzo i w 3 dzialach byl ten sam temat wiec trzeba bylo co nieco usunac

BD 13.12.2002 21:35

Re: Co jest?! (dot. forum)

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
przed chwilą (patrz data postu) byłem na CDR Forum

chciałem podglądnąć post niejakiego :) Tinkiego (miał chyba 18 podgl. i 0 odp.); po kliknięciu na post zobaczyłem taki napis (patrz rys.)

dałem cofnij i postu już nie było

o co chodzi ? został usunięty w tym samym czasie jak go podglądałem ?

hę ?

tak wlasnie jest jak piszesz
moderator moze skasowac posta w chwili jak ktos inny go przeglada i stad taki komunikat

PS
zdaje sie, ze tego posta to ja wywalilem bo koles dubluje dyskusje

mapsajm 13.12.2002 20:29

pewnie chodzi o ten post nowego wcielenia helpmana? też mnie to trafiło. skosowali, zanim zdążyłem odpowiedzieć! ach, ten Bartez...;)

Weron 13.12.2002 20:11

Re: Co jest?! (dot. forum)

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
przed chwilą (patrz data postu) byłem na CDR Forum

chciałem podglądnąć post niejakiego :) Tinkiego (miał chyba 18 podgl. i 0 odp.); po kliknięciu na post zobaczyłem taki napis (patrz rys.)

dałem cofnij i postu już nie było

o co chodzi ? został usunięty w tym samym czasie jak go podglądałem ?

hę ?

Zapewne tak.
Juz tez cos takiego mialem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12.