![]() |
Cytat:
A co do tego IRCa to ok. Nie ma sprawy. Chociaż ostatnio nic złego sie nie dzieje, więc chyba się komuś znudziło |
Ten Tinky 2 posty wyżej jest spoko. Wierzcie mi.
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do konta, to sprawdze co się będzie działo. Jak będzie ok (zdaje sie, że jest) to nie będe robił kłopotów. Cieszę się, że już na mnie nie wsiadacie;) |
Nie jest mozliwe
Nawet Administrator nie zna hasel uzytkownikow. Sa one szyfrowane Chyba, ze o czyms nie wiem ;) |
do BD, Majoneza, i innych Team memberów:
Czy mozliwe jest by dobrze znany ????HelpMAN wykradl sobie hasla uzytkownikom |
Cytat:
ale bedzie milo jak zostaniesz z nami mam pomysl proponuje bys zarejestrowal sie na nowo i odrazu wyslal posta na grupe do dzialu off-tipic a ja skasuje twoje stare problematyczne konto ... to powinno pomoc |
Cytat:
ten gościu to jakiś ślepy haker! musiał cię pomylić z pentagonem albo swiss bank, skoro się tak zawziął:-D :cool: :-D |
Cytat:
Dlatego, że alarmowałem, iż jakiś koleś się pode mnie podszywa? Zmieniłem dwa razy hasło, a on i tak je znalazł. I dalej na mnie siedzi!!! Teraz patrze na mój profil, a tam nowa prenumerata. Ja jej nie zamówiłem. Już nie zmieniam hasła, bo to sie mija z celem. Nie będzie już więcej postów z takimi tematami, ale jak jeszcze raz ktoś się podpisze pod nie moim postem to usuwam swój profil. Wiem, że nikt za mną nie będzie płakał. I dobrze. Majonez w tobie nadzieja. Sprawdziłeś ten IP? |
Cytat:
koles mial racje - jego posty sa i jak tak dalej bedzie to nadal beda kasowane :) |
Cytat:
|
Cytat:
Tinky sie rozpisal za bardzo i w 3 dzialach byl ten sam temat wiec trzeba bylo co nieco usunac |
Re: Co jest?! (dot. forum)
Cytat:
moderator moze skasowac posta w chwili jak ktos inny go przeglada i stad taki komunikat PS zdaje sie, ze tego posta to ja wywalilem bo koles dubluje dyskusje |
pewnie chodzi o ten post nowego wcielenia helpmana? też mnie to trafiło. skosowali, zanim zdążyłem odpowiedzieć! ach, ten Bartez...;)
|
Re: Co jest?! (dot. forum)
Cytat:
Juz tez cos takiego mialem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:12. |