![]() |
Sanyo CRD-BPD2 mozna to juz kupic?
Moze ktos wie skad takie cako mozna sciagnac.
Patrzylem na stronach polskich dystrybutorow sprzetu i kupa. Nikt niema tego w sprzedarzy. Rozumiem ze to nowosc, i ciekawi mnie kiedy to bedzie dostepne. Moze macie namiary na kogos kto sciaga taki sprzet z Niemiec lub USA. Lub skoadinad, obojetnie . Mam zamiar kupic teraz ngryware DVD i mam zaj...e duzy problem, bo mam za duze wymaganie. Wkoniucu ten sprzet kosztyje tyle ze chce sie kupic najlepsze na co nas stac Rozmiawialem z znajomym ktory ma kontakt z jakims kolesiem sciagajacym sprzet CDR/DWDr z USA. Sony DRU500 miala by kosztowac okolo 1400PLN. Ale kontakt sie urwal i szukam pomucy na forum. Jak ktos cos wie niech pomoze. Najlepiej sam Bartez bo to zjego newsa wiem o tej wypalarce. Hoc |
Re: Sanyo CRD-BPD2 mozna to juz kupic?
Cytat:
Obawiam się ze bedzie problem z tym urządzeniem w tym roku bo jak napisano w newsie "Początek masowej produkcji planuje się na początek stycznia 2003 roku" Duzo nie zostało chyb a ze Ci sie bardzo spieszy ... Pozdrawiam |
Niestety nigdzie nie znalazlem zadnych dodatkowych informacji na temat tego modelu.
Pozostaje czekac do stycznia :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:21. |