![]() |
Wyscig szczurow - status
Obserwujac ostatnio forum dochodze jednak
do wniosku, ze status na forum powinien byc wypadkowa czasu Tu spedzonego i ilosci postow. Wiem, ze ten temat byl walkowany, ale jakos ostatnio problem powraca. Niektorzy ludzi stukaja posty jak oszalali czesto powtarzajac to co napisane troche wyzej. Ja nie rozumiem jak w ciagu 2 tyg. mozna nastukac 200 postow. :P Oczywiscie rozumiem, ze jest to skomplikowany temat, ale problem jakby sie nasila(( |
każdy pisze ile chce :)
ja sam pisze dużo .. ale bywają dni że mam jednego posta albo wcale:) a są dni ..że we wszystko wbijam swoje 5groszy :) (jak np. teraz :) ) |
No to prawda.Bo jak ktos mysli ze jak ma powiedzmy 500 postow to jest cool;)
|
Re: Wyscig szczurow - status
Cytat:
|
Cytat:
chester to miała być jakaś sugestia ? co do mojej osoby ? |
tomgoo - kogo masz na mysli?
wiem ze da sie natrzepac 200 postow w tydzien - byly 3 dyskusje w ktorych spokonjie przekroczylem 500% normy a i tak napisalem za malo... choc byl tez miesiac gdzie nie trafilem ani razu na topic w ktorym moglem sie wypowidziec - a jako ze problemow w ktorych ktos moze mi pomoc mam malo - to i zadko o cos tu prosze... a tak do rzeczy - istnieje ostatnio pewien 'ped' ku wyzszym cyferkom... choc i tak nic nie przebije kolesia ktory jednego dnia sprokurowal 30 postow - kazady identyczny "o tak, dokaldnie tak, zgadzam sie z wami chlopaki"... |
Cytat:
Cytat:
|
Przesadzacie chlopaki, to jest tak zwana zazdrosc, mnie naprzyklad wali kto ile ma postow, wazne zeby dobrze pisal o jakims problemie a nie zadne glupoty, co nie zmienia faktu ze jak sobie czytam jakis post a tu co chwila przerywnik typu "tak zgadzam sie", lub cos tam innego to mnie strzela na 2 sekundy :). Ale ogolnie to jest wyolbrzymianie problemu, ja wiem kto tutaj siedzi dlugo na forum i z kim moge np powaznie porozmawiac na jakis temat.
|
Sid ja nie mowie o Tobie - Twoje
posty i wiekszosci kolegow czyta sie z przyjemnoscia - mozna sie czegos dowiedziec, wyeminic doswiadczenia.Ale jak ktos wali tylko po to aby nabicto widac to od razu. I nie chodzi mi o to, ze komus zazdroszcze - mi poprostu przeszkadza, gdy ktos zasmieca forum, bo nie mozna wtedy nic znalezc:-D Tomgoo - pewnie tak:D Sid Ty to zdecydowanie za malo ostatnio piszesz8) Pozdrawiam |
Jejku tak szczerze to każdy ciśnie postów ile chce i jak chce ;)
Ja powiem szczerze jestem dziennie na tym forum kilka razy - sprawdzam mniej wiecej co 3~4h nowosci - ale czasami nie napisze nic a czasmi tyle ze szok. zalezy od weny twórczej. pozdro;) |
od kiedy akcyza na wene tworcza spadla - ilosc postow rosnie - w sumie dopiero teraz zauwazylme ten zwiazek :)
|
coz nie jestem za ograniczaniem
w zaden sposob wolnosci slowa. W swoim poscie napisalem, ze uwazam system przydzielania statusu/stazu za zbyt prosty:o Mozna napisac i 100 postow dziennie byle mialy jakas wartosc a nie byly pustymi slowami w stylu: ZROB TAK JAK NAPISAL X |
Witam !
Chmm ja w ostatnim tygodniu troche zaszalałem ale jush sie ustatkowałem / zafascynowanie stałym łączem / - zauważyłem tesh ze wiecej sie dzieje w tygodniu nish w wekendy dziwne prawda ? |
Re: Wyscig szczurow - status
Cytat:
Każdy pisze tyle, ile chce i na ile ma ochotę, możliwośći i wiedzę. Mi to zupełnie nie przeszkadza. Nie interesuje mnie fakt, że np Forumowicz 'Kowalski' napisał 10 postów typu "tak, zgadzam się", ważne jest TO, że napisał dwa posty, w których pomógł innej osobie rozwiązać jakiś mniej lub bardziej poważny problem. Jesteśmy tu po to, aby sobie pomagać, a nie 'gryźć się', bo ON nabił sobie 200 postów w dwa tygodnie. Niech sobie nabije nawet 1000, jego sprawa, ważne, że pewien procent tych postów to wskazówki, porady i pomoc. |
gorzej jak 1%:-D
Ale ok przyznaje racje:D Zdarowie i milego weekendu dla Wszystkich |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |