![]() |
Już zanotowałem (możesz ciachnąć), nie ma sprawy :)
Napisałem do SoBala - uruchomią jakoś te privy niedługo mam nadzieję |
Wlasnie przeczytalem ze tez privow nie mozesz czytac i tutaj ci napisze, moj mail to drussio@poczta.onet.pl i wielkie dzieki za zalatwienie tej okladki.
|
Druss - mam obiecane na jutro (cierpliwość jest cnotą ;) ).
Jeśli pasi to zrobię skan i wyślę na maila. Podaj mi swój mail, żebym nie wysyłał przez CDRInfo. |
zajrzyj http://www.robbiewilliams.com/
|
Cytat:
btw zresztą gdyby już ją miał to nawet nie powinno by to jej zrazić bo dla niej byłbym skłonny zrezygnować z nagrywania, internetu, kompa & so on... a czy ja w ogóle wypunktowałem to wyliczanie w końcu: last but not least ... |
Re: Nowe okladki do audio
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wchodzi w gre, mam juz jedna, nie pracuje w empiku i niepodobala by sie jej perspektywa drugiej dziewczyny :-D
|
nasuwa mi się takie rozwiązanie [zastosowane przez mojego zumpla]: znajdź sobie dziewczyne która pracuje w empiku lub innym dużym sklepie muzycznym i wtedy będziesz miał dostęp nie tylko do okładek, ale i do płyt 8) tzn dwie pieczenie na jednym ogniu. oooops sorry trzy pieczenie bo jeszcze trzeba dziewczynę doliczyć bo to także korzyść...
|
Niestety nie znalazlo mi tej okladki, a w sklepach jest tylko front i tak maly ze jakbym zwiekszyl to piksele daja po oczach, czekam na dalsze propozycje.
|
był ostatnio wałkowany ten temat :
1) www.mega-search.net 2) strona wydawcy (jeśli niewiesz jaki wydawca w sklepie internetowym znajdziesz info np. www.fan.pl www.vivid.pl .. ) 3) oficjalna strona wykonawcy |
Nowe okladki do audio
Odkad zamkneli dzial audio na cdcovers.cc nie moge nigdzie znalezc nowych okladek, potrzebuje okladke do Robie Williams "Escapology".
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:15. |