![]() |
Mint - co sadzicie ??
Co sadzicie o tych plytkach:
Mint CDR 700 MB x40 ? Sa bardzo tanie i dostepne w Media Marketach ;) w opakowaniach po 50 CD na szpuli i w slimach |
nie spotkalem sie, ale w testach
komputer swiata mialy dobra lokate cos kolo 5 miejsca chyba. Ale to nie jest zbyt dobre zrodlo opiniotworcze:-D Ciekawe jakie podloze - bo w KS testowali od Riteka |
po ile sa te minty?
|
Cytat:
|
mam media markt o rzut granatem od siebie wiec przejde sie jutro i chyba nabede - potrzebuje taka ilosc plyt do celow roznych, chdozi o to zeby byly a nie zeby byly dobre
a 35 za 50 to niezla cena |
ja w tej samej cenie mam (z jakiegos supermarketu brat mi przywiózł ale nie pytałem skąd) płytki PROSTORE Multispeed. 14zł/20sztuk na rolce. Czy ktoś sie bawił tymi płytkami ? Ja narazie nagrałem kilka sztuk ale nie dla siebie i nawet nie testowałem.
|
zeskanował by ktoś ...
sam jestem ciekaw ale jeszcze ich nie widziałem ... |
Widzialem je ale nie wypalalem wiec trudno oceniac. Moze niebawem przetestuje bo mi sie plytki skonczyly. Hociaz kupowanie na maxa tanih plytek z pewnoscia za dobre nie jest:)
|
Sid namierzyles te plytki?
Bo ciekaw jestem, czy w Wie mozna je kupic w Media. Zajrzalem w obowiazujaca promocje i nic nie znalazlem. Ciekaw jestem czy to cos warte, bo musze kupic cos taniego na filmy8-) |
wlasnie wrocilem z tego MM i strasznie zmarzelm wiec sobie etylowy aplikuje, ale do rzeczy
takiej dziczy jeszcze nie widzialem a co do plyt to jest tak: w warszawskich MM'ach nie ma Mintow (i wedlug zapewnien bardzo milej pani - nie bedzie) sa za o Prostore'y - 9.99/10 sztuk lub 15,99 za 20 - kupilem te 20 i zaraz zazcne nagrywac a - plyty sa 650mb a nie 700! (to taki maly zonk) ogolna uwaga jest taka - w MM plyty i wszystkie DROBNE rzeczy sa strasznie drogie! - taka plyta TDK Reflex Ultra kosztuje prawie 4 zlote, kiefy od kumpla w akademiku moge ja miec za 1.7... |
Cytat:
umnie w MM (via Wrocław) TDK Reflex Ultra 1.99zł :) ostatnio była promocjon :) No własnie testuje te Prostore ja mam ich jeszcze kilka i jestem ciekaw :) pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:12. |