![]() |
zalezy do czego ale jesli ma byc tak uniwerslany jak nero to chyba WinOnCD bedzie dobry...
|
Witam !
Panowie ale chodzi oto ze on ma pewien dziwny problem ! Gadalismy ze dwie godziny i wyszło na to ze wszystko ma dobrze w nero ustawione / opcja sprawdzania stanu zapisu na koniec jest wyłaczona / a płyta po nagraniu nie jest oddawana tylko trzymana przez naped jeszcze dwadziescia minut i dopiero wyswietla sie komunikat o wypaleniu płyty ! Co ciekawe po formacie dysku i zainstalowaniu wszystkiego od zera jest to samo !!! Najciekawsze jest to ze to wystepuje zarówno na Nero od nagrywarki / oryginalne dostarczone ze sprzetem jak i na najnowszej wersji !! Zrobilismy experyment i camfo zainstalował najnowszego CloneCd - wszystko poszło OK płytka sie nagrała i została zwrócona zaraz po zakończeniu nagrywania tak jak jest normalnie !! Dlatego kolega sie pyta jaki program ma uzyć w zamian za NERO !!! |
Cytat:
a co do sofciku wo polecam Feurio! 1.66 do audio :) a do nagrywania danych (nie przegrywania) to chyba faktycznie Nero jest najlepszy wersja 5.5.9.17 do przegrywania oczywiscie CloneCD lub Alcohol albo BlindWrite 8) |
Re: Ale nero za długo mi nagrywa płyty
Cytat:
|
Ale nero za długo mi nagrywa płyty
Nie wiem czemu ale jak jest już 100% to musze jeszcze czekać około 20 minut aż skończy wypalanie
|
A co masz przeciwko nero? To jeden z najlepszych softow prawie do wszystkiego, uzywa go chyba 90% ludzi tu na forum. Sciagnij sobie tu z cdrinfo nowa wersje i bedzie hulal. Mozesz tez poszukac WIN ON CD 6, to juz kwestia gustu ktory lepszy.
|
Programy do nagrywania
Chciałbym się zapytać czy znacie jakieś dobre programy do nagrywania w szczególności "cd-rom ISO" i "Audio CD", ale oprócz nero, easy cd creator, cdrwin.Cdrwin nie chce się włączyć, a Easy Cd Creator nie chce mi rozpoznac nagrywarki.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |