![]() |
Dzieki. Zainstalowalem opere i jestesm zadowolony, calkiem fajna jest.
|
Nie katuj się IE;) , zainstaluj Operę lub Mozillę i masz po problemie!! :P
Tak na poważnie to używam Mozilli 1.1PL i całość cdrinfo chodzi :cool: !! IE też mam , ale tylko do stron napisanych perfidnie pod nią. Mozilla i Opera ma też parę miłych tricków ( których nie ma IE) + klienta poczty znacznie bezpieczniejszego niż MSOut.. . http://www.mozillapl.org Pozdrowienia dla all. |
Re: IE 6.0 - wyskakujące okna
Cytat:
w tweakui można cos było ustawić... chyba... żeby tylko sygnalizował miganiem na pasku zadań... |
albo darmowy NoAds - raz zablokujesz i bedzisz mial spokoj
|
ello
raczej IE nie ma takich możliwości ale ma ją Opera, polecam zainstaluj sobie polską Opere 6.05 i w ustawieniach jest opcja nie zezwalaj na wyskakujące okna - za to lubię operke hyhy no i jej speed :)
|
cos mi sie zdaje ze tak sie nie da :(
ale poszukaj jakiegos ustawienia o nowych oknach i jesli jest takie ustawienie to odznacz "always on top" |
IE 6.0 - wyskakujące okna
Jak zrobic zeby kazde nowootwarte okno nie wyskakiwalo, tylko ladowalo sie w tle? Tzn, jak otworze sobie np. pare topicow z tego forum i zaczna one sie ladowac po kolei i w miedzyczasie jeszcze bede zormawial na gg, to w chwili zaladowania sie kolejnego okna, bedzie automatyczne pzrelaczalo soe na to nowo aktywowane okno.
I chcialbym to wylaczyc, bo mnie to denerwuje, tylko za bardzo nie wiem jak. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:03. |