![]() |
TESTY TEAC CD-W548EB ... co za ??
Z tego co wyczytalem z testow ten TEAC nie jest za dobry!!
Widze ze TEAC calkiem sie popsul a szkoda!! Jest moze na forum ktos kto posiada owa wypalare?? Moze powie cos na jej temat bo ja jestem zawiedziony!! A co wy na to??????8) |
a dlaczego nie jest za dobry?...zresztą nawet gdyby był to nie kładzie się to cieniem na żadnej firmie...każda firma ma lepsze i gorsze modele...problem (a raczej jego brak, zawsze można kupić innej firmy)jest wtedy, kiedy firma wypuszcza kiepskie nagrywarki jedna po drugiej...
|
Mnie tylko interesuje i niepokoi to podobienstwo bebechow do asusa. Pewnie Travis gdzies tam zaciera rece:P
|
...diabolicznie chichoczac... hehehe
|
jestem przesladowany ...
lekko offtopic ale znowu mnie przesladuje Adres IP: 213.77.133.196. Nazwa hosta: pg196.kudowa.sdi.tpnet.pl.
|
Re: jestem przesladowany ...
Cytat:
To jakaś epidemia ....................................:-D |
Re: Re: jestem przesladowany ...
Cytat:
|
To moje IP i moj Host o co chodzi???
|
Cytat:
Hmm jak by Ci tu powiedziec - byłeś kiedyś na forum wcześniej przed założeniem konta na xywkę ZbigNieff ? PS; To moze być głupie pytanie bo osoba która wie o co chodzi nigdy nie powie prawdy. DNS Pozdrawiam |
Cytat:
Jestem na tym forum z czystego przypadku wiec dalej nie wiem o co chodzi! A po drugie moze to ktos z mojej sieci, a o co chodzi??? |
Cytat:
bo cos mi sie zdaje sie, ze wasza siec jest bardzo popularna na tym forum przy okazji pochwal sie jakie masz lacze - moze masz 1 Mb/s? macie jakis serwer a moze sprzetowy routerek ... |
atak klonów...:)
|
Do BD
Wiec siec wyglada tak: Jest nas trzech i mamy lacze SDI do przegladania stronek itp. A do tego kazdy z nas ma łacze radiowe do sciagania dlatego mamy SDI zeby wysylac sygnal na radio i tamten pobiera pliki (nawet szybko) a co masz na mysli mowiac ze "nasza siec jest bardzo popularna na tym forum"??? Jestem tutaj bo kumpel (Misiek P. z sieci) powiedzial mi zeby w razie jakiegokolwiek problemu napisac wlasnie tu!! Nie wiem dlaczego polecil mi akurat to forum ale podoba mi sie tu! (na kazde pytanie z mojej strony pada konkretna odpowiedz) ;) Ale dalej nie rozumiem Twojego sensu zadanego mi pytania??? O co chodzi??? |
Cytat:
poszukaj na forum a zrozumiesz ... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:56. |