Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Snajper Pl (https://forum.cdrinfo.pl/f11/snajper-pl-14030/)

andy 06.04.2007 15:28

:locked:

mario1976 26.08.2003 18:04

Czy komu¶ udało się skopiować tego nieszczęsnego Snajpera?

misz_masz 18.12.2002 16:46

Cytat:

Dawid Partyka - Koli napisa***322;(a)
Starforca 3.0 niema szans skopiować. O crc mówiłem w przypadku Tagesa. W starforcei 3.0 wykorzystane jest ponoć oliczanie dokładnego połozenia sektorów na CD. Do 3-4 dni powinieniem wiedzieć co¶ więcej (zamówiłem juz sobie tego Snajpera u dystrybutora). Polecam sie w tym przypdaku skupić nad tworzeniem cracka niż wykonaniem kopii (niema szans puki co i nie będize to szyko do wykonania). W win 9x powinno pomóc w uruchomienie usunięcie serownika vxd od starforca ale niewiem jak to jest w przypdaku 3.0 (działołoa na pewno na basic edition)
No ja już mam tego Snajpera z mojego Ľródełka(nie mam pojęcia jak go człowiek zgrywał) i jest problem z tym zabezpieczeniem. Gra instaluje się ładnie. Potem numerek do StarForca ten sobie sparawdza zgodno¶ć płyty i wywala wci±ż, iż to nie jest poprawny numer, ale zapewne to nie numer a wła¶nie dokładne (raczej niedokładne) położenie sektorów jest tego przyczen±? Czy jest na to jakie¶ lekarstwo(*** albo jaki¶ tips)?

-=KoWaLiK=- 17.12.2002 02:44

Witam!

Temat Snajper byl juz poruszany na forum, pisal o nim Andy_K.
Teraz napisze jak stary wyjadacz...
...U gory jest opcja "szukaj"
...heehee...

Dawid Partyka - Koli 16.12.2002 18:13

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
powiem ci cos: jak to dla ciebie to nie pograsz bo kaszana. a jak dla innych to i tak tego nikt nie kupi.
Ja grę nie kupuję dla grania tylko dlatego że ma starforca 3.0 a tego jeszcze nie miałem. Miałem wersje 1.0 i Basic Edition. Dlamnie ważna jest technologia zabezpieczenia a nie gra.

Face OFF 16.12.2002 18:12

Wystarczy poczytac recenzje w sieci :P :P :P
Sam to widzialem i nie polecam nikomu ;p no ale to kwestia gustu kazdy lubi to co chce.

misz_masz 16.12.2002 18:07

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
powiem ci cos: jak to dla ciebie to nie pograsz bo kaszana.
Dlaczego kaszana? Hmm...

Luke 16.12.2002 16:54

powiem ci cos: jak to dla ciebie to nie pograsz bo kaszana. a jak dla innych to i tak tego nikt nie kupi.

Dawid Partyka - Koli 16.12.2002 16:36

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
na starforca to tylko crc pomaga, z tego co pamiętam, co mówił KOLI
Starforca 3.0 niema szans skopiować. O crc mówiłem w przypadku Tagesa. W starforcei 3.0 wykorzystane jest ponoć oliczanie dokładnego połozenia sektorów na CD. Do 3-4 dni powinieniem wiedzieć co¶ więcej (zamówiłem juz sobie tego Snajpera u dystrybutora). Polecam sie w tym przypdaku skupić nad tworzeniem cracka niż wykonaniem kopii (niema szans puki co i nie będize to szyko do wykonania). W win 9x powinno pomóc w uruchomienie usunięcie serownika vxd od starforca ale niewiem jak to jest w przypdaku 3.0 (działołoa na pewno na basic edition)

Druss 16.12.2002 15:10

Ja mam tego Snajpera i klucz jak wpisuje to mowi zebym plyte wlozyl :( Ale odpalalem to z daemona, zobacze jeszcze jak wypale plytke co bedzie.

pantest 16.12.2002 14:30

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
hmm..a co to jest to "CRC" ?

pozdr

+++LeWaP+++ 16.12.2002 10:00

vegas 16.12.2002 09:59

lg

nagryware mam LG , próbowałem tak i nic ale dzieki-bede jeszcze kombinował:)

chester 16.12.2002 09:49

STARFORCE.Spotkalem sie juz z czyms takim.Obraz zrobilem w alkoholu a wypalilem w colnie.A jaka masz nagrywarke???

vegas 16.12.2002 02:08

Snajper Pl

Witam, czy udało siękomu¶ z Was skopiować gręsnajper pl? , jest zabezpieczona czym¶co nazywa się STARFORCE.
może ktos miał już do czynienia z czym¶ takim, a jka udało sięskopiować snajpera to jakim programem.?
aha wersja PL jest tylko tak zabezpiczona, angielska spoko bez problemu.
dzieki i pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03.