![]() |
!!!PoTrZeBuJe PiLnEj OdPoWiEdZi!!!
Chce kupic trwaly i dobry jakościowo naped, w testach jest wiele niezrozumiałych dla mnie słow, więc pytam was. Do ceny okolo 180zł.
Moja płyta ma SIS-a (czy to prawda, ze teac nie wspolpracuje z SIS-em [tak mi powiedzial mqy]).Raczej wolal bym zwykly naped nie dvd.:( |
teaci są b. solidne i przynajmniej jak już z czymś nie współpracuje to na całego
jeszcze jedną jego wadą jest to, że ma problemy z DMA pod XP, chociaż ja nie mam takiego problemu jeżeli nie teaca to ASUSa!!! popularne są LG dobre są MSI odradzam SONY (CDU) |
Prponowalbym teaca a jezeli jest za drogi to proponuje lite-Ona.
|
Cytat:
|
słuchaj... nie ma ogólnej zasady... jednemu na płycie ECS na SISIE nie zadziała a innemu na ASUSIE na SISIE zadziała ??
może też być na odwrót :) jakbyś miał problemy z TEACkiem to polecam ASUS-a LiteOny hałąsują z tego co mi wiadomo |
No tak to prawda Litki strasznie halasuja.
Piszac myslalem o samsungach a napisalem lite-on. |
Cytat:
|
Cytat:
|
te nowe samsungi sa bardziej wytrzymale niz jego poprzedniki:)
polecam je bo naprawde sa dobre:) ale w zyciu nie kupujcie Lg!!! |
Cytat:
|
Re: !!!PoTrZeBuJe PiLnEj OdPoWiEdZi!!!
pilnie odpowiadam ...
|
No ja niestety mam Lg:(
nie mam kasy zeby go nawet zmienic |
SAMSUNGI - nie mam do nich przekonania... powiem szczerze są do d... (bez urazy dla miłośników tej firmy)
każdy ma jakieś dośwaidczenia z dziedziny napędów CD ale mało kto podważy niezawodność TEACA / ASUSA ja przynajmniej nie krytykuję napędów, których w życiu nie widziałem... nie testowałem ::powodzenia w zakupie:: pamiętaj, ze możesz mieć pecha i teac też ci nie zadziała... wszystko jest względne :) |
No ale ja smialo moge powiedziec:
NIE KUPUJ LG to jest szajs. samsungi wedlug mnie to nawet znosna firma:) a teac to wogole jest dobra. |
Cytat:
Nie ma co owijac w bawełne SAMSUNG = RICOH = problemy uwierz mi mam je jush dwa lata ! Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:24. |