![]() |
Feurio 1.66 -Aspi
W zakladce Extras - diagnostyka systemu /Feurio 1.66 -zarejestrowany/
Zainstalowalem Aspi-komunikat Jak nizej.Zainstalowałem Aspi 471a2 - znowu ten komunikat. The ASPI-driver consists of inconsistent versions. The different files of the ASPI-driver installed on your system have different version numbers. Most probably an update has been installed incompletely! PLEASE INSTALL THE ASPI-DRIVER AGAIN!The ASPI-driver consists of inconsistent versions. |
A może byś spróbował aspi 4.6
|
Cytat:
Może odinstalować te Aspi i wgrać raz jeszcze,ale jak to zrobić - gdzie one są?(( |
Tam znajdziesz odpowiedz: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191040335
Zabij to aspii (killaspii), które masz (restarcik kompa, może być tryb awaryjny)i zainstaluj to z tego pakietu. Ten sposób jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. |
Re: Feurio 1.66 -Aspi
Sprawdz sobie jakie wersje ASPI masz zainstalowane. Ja mam taki sam komunikat, tyle ze u mnie pliki ASPI sa w 2 wersjach, to znaczy 2 sa 471a2 a dwa pozostale starsze.
|
InstASPI 1.7
Windows 9x or ME Detected. Windows is in : C:\WINDOWS Installing Files... + WINASPI.DLL Nie można odnaleźć pliku - Win9x\winaspi.dll + WNASPI32.DLL Nie można odnaleźć pliku - Win9x\wnaspi32.dll + ASPIENUM.DLL Nie można odnaleźć pliku - Win9x\aspienum.vxd + APIX.VXD Nie można odnaleźć pliku - Win9x\apix.vxd Add Registry Settings... Done! Adaptec ASPI 4.60 (1021) Installed. Reboot your PC to make the changes active. Naciśnij dowolny klawisz, aby kontynuować . . . To mi sie wyswietla po uruchomieniu instaspi.exe wraz z komunikatem: Importowanie Win9x\Win9x.reg nie jest możliwe-błąd przy otwieraniu pliku.Mogła nastąpić awaria systemowa dysku albo pilku. Q...wa!!!!!!!! Zachciało mi sie Feurio.(( |
wywaliłem wszystko aspikillerem - dzieki Kreciku - zainstalowałem Aspi 4.72.1 i - ...to samo:'(
|
Oj - Brzuszki, co ty kombinujesz . Wywal aspi 4.71 ( wez force aspi, rozpakuj i daj kill), a nastepnie zainstaluj aspi 4.6, ale sprzwdz 'czekiem' czy napewno ci sie zainstalowaly. Jesli jest 4.6 to Feurio sie 'ucieszy".
Przy wyzszej wersji Feurio niby chodzil mi, ale komunikat mnie denerwowal i nie zmienilo sie to w wersjii 1.66. Tak jakby Jens Fangemeier nie czytal naszegfo forum w sprawie aspi. PS. I nie zaponij przy instalacji aspi przeladowac systemu |
Cytat:
Musiałem jednak wywalic ręcznie wnaspidll32 wersja 4.71,bo aspikiller go nie rusza.Po podmianie na starszy plik - też ręcznie - mam komunikat ASPI-driver version: 4.60 (1021) detected. With this ASPI-driver you can burn CDs. Jestem dumny z Sibie i moich forumowych przyjaciół:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15. |