![]() |
zabespieczenie tages
ludzie?
Czy producenci takich zabespieczeń niezdają sobie sprawy z tego, że płyty się rysują i ktoś mając orginał może chce zrobić sobie kopie i zniej dawać czadu a orginał włożyć do pudełka. A jeśli już takie robią to niech dają dwie płyty gry orginalnej.A propos czy ktoś wie kiedy wyjdzie jakiś sposób na TAGES bo mnie to wyprowadza z równowagi(( (( (( |
Ostatnio doszly mnie sluchy ze trzeba miec pozwolenie na kopie zapasowa plyty. Wedlug prawa kopia zapasowa sa to zainstalowane pliki z plyty :-D
|
Re: zabespieczenie tages
Cytat:
SafeLock@cdrinfo.pl |
Tages można przegrać ale z crackami tak właśnie przegrałem GTA 3 PL programem: (obraz zrobiłem w clone dodałem do niego cracka i wypaliłem alcoholem 120% 1.3.5.build 1125)i wszystko śmiga aż miło
wniosek: CloneCD i Alcohol 120% rulez!!! |
TAGES
Company : Thomson & MPO Protection : TAGES Media : CD-ROM & DVD-ROM Version : 1.0 How to Detect : Use Clony XXL Backup Solution : Replacing the protected executable by a fixed executable - to chyba mówi samo za siebie :) Protected : Moto Racer 3 [03-12-2001] Protection Info TAGES, developed by MPO and Thomson-CSF, is based on the latest technologies for the manufacture of discs and the development of anti-copy digital processes. TAGES can be implemented at various stages of software development and its anti-copy functions can be customized to meet the specific needs of developers and publishers. TAGES enables you to choose how the protection affects unauthorized copies, from slightly modifying to completely blocking the functioning of the software. TAGES is completely transparent to the end-user and does not require any specific set-up or on line transaction before launching the protected software. TAGES uses new encryption and authentication technologies compatible with standard multi-media PC computers and drives. |
Cytat:
Bez crackowanej wersji też można tylko że trzeba wyekstarktowac z płyty podwójen sektory i dodac je ponownie do obrazu. |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
kropka nie pamietam co - ale napewno nie TAGES bo mam oryginal i spozadzona wlasnorecznie kopie zapasowa - i dziala - BEZ EMULACJI w daemonie... |
W patchu 1.1 zdjeli zabezpieczenie safedisc 2
wiec nawet nie trzeba dokladnej kopii robic |
GTA3PL SafeDisc 2.51
Hoc |
Cytat:
Jak można nagrać obraz z clona za pomocą 120% ??? Proszę o kaganek oświaty:'( Pozdrowienia |
Witaj Rambler, na Alcoholu mozesz sobie zarowno zrobic obraz pod Clona jak i wypalic "Clonowe" pliki, wystarczy pogrzebac w opcjach zapisu.
Pozdrawiam. |
Cytat:
to wiele nieznalazłem , spróbuję poszukać dokładniej. :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |