Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Pliki (https://forum.cdrinfo.pl/f2/pliki-14069/)

dj.wladek 17.12.2002 11:01

Pliki

:( Ludzie pomocy, może ktoś mi powie czy można tak powiązać ze sobą pliki np film .avi i .txt albo bmp, tak aby trzeba było skopiować z płyty obydwa aby film chodził [chcę żeby filmy były niepowtarzalne, tz zaznaczone jako moje, nie żeby umpel podpisał fim swoją ksyfką i udawał że on zripował]?? tz żeby obydwa pliki razem się kopiowały |?????????????????

kizio 17.12.2002 11:13

Niewiem czy coś takiego da się zrobić spróbuj zainstalować jakiś program do ripowania i może tam coś będzie

P.S. Za wszelkie info dzięki!!!

Slimak 17.12.2002 11:36

Re: Pliki

Cytat:

dj.wladek napisa***322;(a)
[chcę żeby filmy były niepowtarzalne, tz zaznaczone jako moje,
A jaki film ostatnio nakręciłeś? Może jesteś słynnym reżyserem fimów akcji???:-D :-D :-D :-D :-D

Laser 17.12.2002 11:42

Re: Re: Pliki

Cytat:

Slimak napisa***322;(a)
A jaki film ostatnio nakręciłeś? Może jesteś słynnym reżyserem fimów akcji???:-D :-D :-D :-D :-D

Witam !

:) :-D Od razu widac że nie jesteś koneserem kinowym !! ;) :-D

dj.wladek 17.12.2002 12:02

Re: Re: Pliki

Cytat:

Slimak napisa***322;(a)
Nie nie jestem słynnym reżyserem filmów akcji !!! Po prostu kiedy ripuje film to chyba mam prawo do niego i chce żeby zaden ***** nie podpisywał filmów zripowanych przezemnie jako swoje.

+++LeWaP+++ 17.12.2002 12:05

Re: Pliki

Cytat:

:( Ludzie pomocy, może ktoś mi powie czy można tak powiązać ze sobą pliki np film .avi i .txt albo bmp, tak aby trzeba było skopiować z płyty obydwa aby film chodził [chcę żeby filmy były niepowtarzalne, tz zaznaczone jako moje, nie żeby umpel podpisał fim swoją ksyfką i udawał że on zripował]?? tz żeby obydwa pliki razem się kopiowały |?????????????????
1. kupujesz pogram do zabezpieczania od Koliego :) i robisz własne autorun menu
2. możesz zrobić sobie swoje Logo w Photoshopie i za pomocą jakiegoś (nie wiem jakiego) programu wstawić je film. Żeby było widoczne cały czas (czyli min. co 28 klatek) lub żeby pojawiało się co 10 minut :)
3. jest też chyba jakiś program do wstawiania napisów z txt do avi, ale to jest chyba żmudne :(

+++LeWaP+++ 17.12.2002 12:07

Re: Re: Re: Pliki

Cytat:

Nie nie jestem słynnym reżyserem filmów akcji !!! Po prostu kiedy ripuje film to chyba mam prawo do niego i chce żeby zaden ***** nie podpisywał filmów zripowanych przezemnie jako swoje.
prawo ?
jakie prawo... przecież prawo ma producent, a nie ty !

chodzi ci o pirackie prawo chyba, że jak zripujesz film i puścisz go w sieć / na giełdę / kolegom

chcesz być sławny czy pójść do wiecenia jak cie PG odwiedzi ? he?

zastanów się

to tylko taka mała sugestia;p

Slimak 17.12.2002 12:15

Re: Re: Re: Pliki

Cytat:

A więc jesteś ripperem filmów akcji...:-D :-D :-D

A kto miałby je podpisywać? Robisz przecież tylko kopię zapasową dla własnego użytku. ;)

dj.wladek 17.12.2002 12:41

Re: Re: Re: Re: Pliki

Cytat:

+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
prawo ?
jakie prawo... przecież prawo ma producent, a nie ty !

chodzi ci o pirackie prawo chyba, że jak zripujesz film i puścisz go w sieć / na giełdę / kolegom

chcesz być sławny czy pójść do wiecenia jak cie PG odwiedzi ? he?

zastanów się

to tylko taka mała sugestia;p

Nie chodzi tu tylko o dvbd ale też teledyski z tv. Je chyba można zgrywać ?! A co do rip dvd to słyszałem że można robić kopie zapasovą np. vcd ?!

+++LeWaP+++ 17.12.2002 13:40

KOPIE MOŻNA ROBIĆ, ALE WYDAJE MI SIĘ ŻE KONWERTOWANIE DO INNEGO FORMATU ZWŁĄSZCA STARTNEGO JAKIM JETS DIVX JEST ZABRONIONE

ALE MOGĘ SIĘ MYLIĆ ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37.