![]() |
jednak w moim przypadku chodzilo o jednego track'a. wiec wszystko jest ok.
pozdrawiam nieznany |
je¶li chodzi o nero i bin to wiem, że kiedy¶ były jakies problemy z wypalaniem bin w nero...problemy występowały wtedy, kiedy bin miał więcej niż jeden track....nawet ahead uprzedzało o czym¶ takim (i nie było to zaliczone do błędów w nero - nie wiem czy ta sytuacja zmieniła się w nowych wersjach).....
|
juz sie udalo...
dzieki wszystkim...
udalo sie... i to znacznie prosciej... okazalo sie ze wystarczy po prostu odpalic nero no i wybrac zrodlo plik o rozszerzeniu cue i juz...;) pozdrawiam nieznany |
Cytat:
|
Ale zeby nie kombinowac to odpal to Alcocholem 120% bedzie chyba najprosciej.
|
szybko i sprawnie...po co bawic się...jeżeli nie jest się pewnym czy obraz jest tym czym powinien być podejrzeć np. winiso, cdmage....a wypalać alcohol'em, fireburner'em, cdrwin.....
|
bin można zapisywać blin write suite
|
Re: obraz plyty o rozszerzeniu bin ??
Cytat:
Zalaczyc deamona (programik emulujacy wirtualny naped cd) i zalaczyc nero i dac kopiowanie z plyty na plyte i jak napred zrodlowy wskazac ten naped wirtualny utworzony przez deamona :) szybkoi sprawnie :) |
Bin jest to obraz CDRwia jak już napisał Goodson a wypalisz to np. alcoholem, winoncd itp.
|
Re: Re: obraz plyty o rozszerzeniu bin ??
Spróbuj odpalić ALCOHOL'a - on chyba obsługuje ten format.
Powodzonka.8-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
obraz plyty o rozszerzeniu bin ??
witaj
mam pytanie: jakim programem zostal zrobiony obraz plyty jesli zostal utworzony plik o rozrzerzeniu bin?? clon tworzy ccd, a jaki program tworzy bin? pozdrawiam nieznany |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:19. |