![]() |
pomocy!! sfalszowalem litka 52246s nie tym biosem
jak w temacie sflashowalem ltr 52246s z biosem v6s04 biosem v6so7 nie zauwazylem ze jest on tylko do wersji v6s01-02. czy ma ktos wersje v6s04 lub najlepiej z fixem bo nie wiem czy sam zadziala :(((
pomocy z tym biosem widzi mi go jako x8 za wszelka pomoc badz sugestie thx |
Witam
Ja flaszowalem liteona 52 z biosem 6S04 biosem 6S07 i jest ok Moze wgraj firmware jeszcze raz. Ps. Gdzie jest napisane ze niewolno robic uugradu z 6S04 na 6S07 ?? Bo na stronie Liteona nic takiego nie widze. Jak odpalasz flaszera to jest napisane ze jest do wersji 6S01-6S0Z (zet) a nie 2!!!! Pozdrawiam |
wydaje mi się, że nie można zflashować nowszego firmware na starszy :(
...zobaczymy co inni powiedzą... swoją drogą to miałeś szczęście, że wogóle go widać :) |
Cytat:
Przeciez jak ci nowszy zle dziala to sie cofa do starszego. Czyz nie? |
juz po strachu :)
thx wszystkim za zainteresowanie szczegolnie Zeusowi. dzieki jego sugesti okazalo sie, ze bios jest dobry dla wersji od 1-z czyli i dla mojej. nero sie pogubil i jeszcze nie wiem dlaczego ale pod clonem jest wszystko ok. tak ze mysle, ze w ogole nic sie nie stalo. jeszcze raz dzieki pozdrawiam ten ktory zobaczyl swiatelko w tunelu (a moze ono bylo na koncu lasera?!):) |
Cytat:
wiem, że na pewno w niektórych tel. kom. się nie da !:( |
Cytat:
dodam tylko, ze przez chwile mialem niezlego stracha :) pozdro all qweras |
i jak to sie może czasami człowiek pomylić :) ;)
|
Hej
Ja mam Teac 12x i cosnac niestety nie moglem... wiac ten sprzet ma taka przypadlosc :( |
Co prawda nie jestem expertem w biosach ale chyba tylko teac jest taki dziwny.
Nie sadze aby tak bylo np w Lite-Onie. Mtkflash powinien zalatwic sprawe. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:37. |