![]() |
Diablo 2
Hey, jak skopiowac Diabełka 2, mam clona, ale jego detector nie wykrywa zabezpieczen, a nagrane cd nie chodzi. Wiem ze jest zabezpieczony niejakim "securom" ale co to złamie?
please help i odp na prv. z gory thnx |
No stary !!!
Tyle razy już to było przerabiane, aż się dziwię że jeszcze nie wiesz :))) Włącz sobie obsługę read sub channel from data i audi track A jakbyś już czałkiem nie wiedział - to zabezpieczona jest druga płyta (gra) Powodzenia |
o dzieki.... stary.... kurde sam bym na to nie wpdal, ze druga ejst zabezpieczona... a o tym readzie sub chanels tez wiem, ale to wlasnie nie dziala !!! i dlatego pisze
jak nagram cd ( nagrywam na rw zeby nie tracic cd) to nie widzi plyty i prosi o jej INSERT!!! |
w takim razie to chyba wina nagrywarki.
U mnie na TEAC CD54W backup działa bez zarzutu. Napisz jaka nagrywarka i jaki program. |
mam Hp 9110i 8x/4x/32x, uzywam ClonaCD 2.3.3.3
Register, zgrywalem plyte do obrazu na dysk z wlaczonym read subdata chanels from audio, data, to i to... na wszystkie kombinacje, nastepnie nagrywalem na cd-rw z wlaczonym Don`t repair cos tam... probowalem z 15 razy na rozne sposoby i roznymi programami.... |
A u mnie HP9110 i po przegraniu działa na RW i na zwykłej. Problem? nagrywać tylko na x4 zwykłego CD przy x8 nie widzi Diablo płyty! sic! Przy RW nie ma problemu na x4 wszystko chodzi!
|
ehehe
nagrywajke mam od 4 dni a juz udalo mi sie skopiowac to badziewie z 20 razy ;-)) ustawienia clone cd 2.7.7.3 registred przy sciaganiu do image: Read SubChannel Data from Data Tracks Read SubChannel Data from Audio Tracks Fast Error Skip (software; 0 ) Don't raport read errors przy nagrywaniu: Don't repair SubChannel Data Nagrywajke mam Plextor PX-W8432Ti Atapi Nagrywalem na TDK 74min reflex i na Verbatimach 74min |
a czy komus udala sie ta sztuka na Teacu CDR 56s4 (4x recording)? I jakim programem...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:18. |