![]() |
Dzisiaj urodziny Bartka Danowskiego!!!!!!!!
Bartek wszystkiego najlepszego z okazji 27 urodzin!!!!
|
Re: Dzisiaj urodziny Bartka Danowskiego!!!!!!!!
Cytat:
A wiec najlepszego zycze!!! :cool: |
Wszystkiego Najlepszego :)
|
Ja tez sie dolaczam do zyczen :)
Wszystkiego najlepszego Team Memberze :) duzo zdrowia wielu wydanych ksiazek i wiecej wolnego czasu :) |
Wszystkiego najlepszego Bartku, dużo zdrowia, szczęścia, lepszego i szybszego komputera.;)
No i oczywiście abyś miał jak najwięcej miłych chwil spędzonych na tym forum.:P |
BD - hip hip hporrey i niech ci gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeeeeeeeeezadasnie nidgy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee zadddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasni e itsdt
ps.) wqłasnie wracam od szwagra oblewajac jego 2 syna wiec sorki ze nieskładnie ale i tak szczere jutro tzn dzis bedzie poprawka ale i tak szczere i serdeczne od samotnego Snipera obys nigdy nie nadział sie na taka jedze jak ja która po 4,5 roku powie ci co mnie ;) dobra bez osobistych wycieczek - zdrowas zfrowas i zeby ci szczescia i co tylko sobie zamarzyłessss |
powodzenia, szczęścia, zdrowia, pieniedzy, wszystkiego co najlepsze
|
Wypadalo by cos dodac od siebie!
Wiec ja rowniez sie dolaczam do zyczen! Happy Happy! |
:: Wszystkiego DOBREGO i jeszcze więcej wydanych książek no i oczywiście udanego moderowania :) ::
|
Wszystkiego Najlepszego jak najwiekszej liczby czytelnikow i sukcesow w zyciu :-)
|
Zdrowia, szczęścia...PIENIĘDZY, dużo fajnych i nie upierdliwych lasek.
|
... ale numer , Cenzorzy też ludzie i mają urodziny :o no to tradycyjną cysternę Kilkenny posyłam umyślnym :) 8-)
|
a ja wagon Heinekena... po spozyciu i tak bedzeisz najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie :)
|
Dziekuje Wam wszystkim jestescie wielcy :)
jestem wzruszony i zapytam a skad wiedzieliscie, ze to dzisiaj ;) btw milo jak odpala sie rano kompa a tu skrzynka pelna zyczen odpala sie forum a tu taki ladny topic od wiernych uzyszkodnikow :) az serce rosnie jeszcze raz dzieki :) PS co prawda jestem w pracy ale Heineken juz sie chlodzi za oknem |
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego!!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:20. |