![]() |
EuroPlus+ Sprachkurs Deutsch Millennium [7CD]
Witam.
Czy ktos wie jak to przegrac? Zabezpieczone jest SECUROM NEW v.4.77. A moze ktos ma cracka? ;) Bylbym wdzieczny za przeslanie na maila. lukas17@go2.pl |
Rw...
Spraw sobie RW i kombinuj...
|
Kopiowałem to, zaraz po Euro+ Angielskim Millenium. Już jaki¶ czas temu... Wszystko lata. Ustawień nie bardzo pamiętam.
|
trzeba kombinowac... proba nie strzelba ! zawsze kombinuje i w koncu sie udaje :) w koncu sa tez programy wposmagajace... i 3 rozne programy werte uwagi BlidWrite... Alcohol 120% i oczywiscie CloneCD
|
Ja to kopiowałem Clonem. Wtedy jeszcze nikt nie upajał się Alcoholem, tym bardziej 120 %. A ustawienia? Znalazłem na Forum.
|
Probowalem wszystkim. CLONECD, ALCOHOL, BLINDWRITE. Bralem rozne ustawienia. Mam TOSHIBA SD-M1612 i TEAC CD-W540E, probowalem z obydwu. :(
|
Cytat:
|
przegrywałem to kiedy¶ Clone z opcj± securom ale przy wypalaniu nie ustawiałem "naprawi błędne sektory" i działa a jak nie to wiem, że działa z programem playback 2.1a (zaznaczone securome0
|
Moglby mi ktos przeslac na maila PLAYBACK 2.1A?? Wersja 2.1 jest na cdrinfo i nie dziala na XP :( Moze 2.1A bedzie dzialac :)
lukas17@go2.pl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |