Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Medal of Honor..... HELP!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/medal-honor-help-14124/)

bubson 18.12.2002 11:34

Medal of Honor..... HELP!!!!

Mam pewien problem z dodatkiem do Medal of Honor Allied Assault a mianowicie z MoH:SPEARHEAD :(

Po wgraniu wersji podstawowej gry MoH:AA wgrywam dodatek i wyskakuje mi taka wiadomość: WARNING: Could not find the UK or US version of Medal of Honor Allied Assault. Setup will now exit

Nie wiem co mam robić z tym fantem... ?? Przecież gra jest w wersji angielskiej i nie wiem co się dzieje. Aha - instaluje to z płyt od kumpla u którego ten dodatek działa!!!

Może ktoś miał podobny problemi jakoś go rozwiązał?? Sugestie mile widziane :)
Dzięki z góry :)
Bubson

sayan 18.12.2002 11:35

gdzie to zdjecie ?

Y@nkee_PL 18.12.2002 11:35

a gdzie to zdjecie ??? :D

bubson 18.12.2002 11:39

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
a gdzie to zdjecie ??? :D

sorki ale się zdjęcie nie zalączyło więc napisałem post jeszcze raz wpisując to co pisało na tym zdjęciu :))
bubson8)

sayan 18.12.2002 11:42

no z tego wynika że wersja UK (brytyjska) nie działa z wersją US (amerykańską)

nie umiem angielskiego ale tyle wychodzi z moich domysłów :)

dodatek jest dobry. Spróbuj inną wersje MOHAA zainstalować. Pożycz od jakiegoś kumpla.

Y@nkee_PL 18.12.2002 11:46

ok mialem ten sam problem, rozwiazanie jest prosciutkie
wejdz do regedit:
wybierz

HKEY_LOCAL_MACHINE
\SOFTWARE
\EA GAMES
\Medal of Honor Allied Assault
\1.1.12.200 <---- zmien na taki wpis :)
i teraz instaluj spearhead, milego grania 8-)

Y@nkee_PL 18.12.2002 12:39

napisz czy wkoncu to zadzialalo

cos czuje, ze zadzialalo i juz grasz i nie miales czasu nawet odpowiedziec bo gra wazniejsza :D :D

lopus 18.12.2002 18:19

Ilość załączników: 1
Cytat:

napisz czy wkoncu to zadzialalo

cos czuje, ze zadzialalo i juz grasz i nie miales czasu nawet odpowiedziec bo gra wazniejsza :D :D

Y@nkee ma racje z tym wpisem ,u mnie też nie chodziło i wczesniej sciągnąłem klucz z netu.To samo co ty ,ale tu wersja dla nie kumatych :)
pomoc w zał= klucz rejestru..

Y@nkee_PL 18.12.2002 19:08

skoro problemik rozwiazany, to odbiegajac od tematu glownego ;) chcialbym jedno wtracic w sprawie Spearhead
Jesli ktos liczy na wielogodzinne granie, to sie zawiedzie
historyjka w gierce jest pierwszej klasy, ale strasznie krooooooooootkie :-o to jest, przeszedlem to tego samego dnia co dostalem :P
POZDRAWIAM.

lopus 18.12.2002 20:08

Cytat:

skoro problemik rozwiazany, to odbiegajac od tematu glownego ;) chcialbym jedno wtracic w sprawie Spearhead
Jesli ktos liczy na wielogodzinne granie, to sie zawiedzie
historyjka w gierce jest pierwszej klasy, ale strasznie krooooooooootkie :-o to jest, przeszedlem to tego samego dnia co dostalem :P
POZDRAWIAM.

Wyszedł dodatek do spearhead-doszła misja Malta,i pare ulepszen.Sciągałem aż 5razy i zawsze plik zepsuty..ok.56mega.Sciągał ktoś?

bubson 19.12.2002 19:27

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Y@nkee ma racje z tym wpisem ,u mnie też nie chodziło i wczesniej sciągnąłem klucz z netu.To samo co ty ,ale tu wersja dla nie kumatych :)
pomoc w zał= klucz rejestru..

DZIEKI!!!!! Rady Y@nkee i Lopusa okazały się dobre i teraz pogrywam sobie właśnie. Nie odpowiadam od razu bo niestety jadę na modemie...:(

Jeszcze raz dziękuje za pomoc!!!

Pozdrowienia!
Bubson 8)

Remix 19.12.2002 21:03

Problem nie lezy w kwestii rejestru...

Wersja anglojezyczna nie musi byc wersja UK/US otorz wersja zalezy od kraju w jakim zostal wypuszczony MOH... Jesli nie dziala patch UK/US nalezy probowac innych.

W Polsce najczestrze wersje to GER, FR i NL na 99% podzilala patch GER 8)

Y@nkee_PL 19.12.2002 21:28

Cytat:

remix napisa***322;(a)
Problem nie lezy w kwestii rejestru...

Wersja anglojezyczna nie musi byc wersja UK/US otorz wersja zalezy od kraju w jakim zostal wypuszczony MOH... Jesli nie dziala patch UK/US nalezy probowac innych.

W Polsce najczestrze wersje to GER, FR i NL na 99% podzilala patch GER 8)

no przeciez juz mu dziala :), modyfikacja rejestru pomogla, ale ciekawe jest to co piszesz, moze sprawdze. ;)
POZDRAWIAM.

Remix 19.12.2002 22:48

wiem ze dziala ale to dla tych ktorym ten sposob nie pomoze... a moj jest 100% sprawdzony na kilku kompach i z kilkoma wersjami a zrodlo... nie wiem czy moge podawac bo to dosc "niekomercyjna" strona :)

Y@nkee_PL 19.12.2002 22:58

Cytat:

remix napisa***322;(a)
wiem ze dziala ale to dla tych ktorym ten sposob nie pomoze... a moj jest 100% sprawdzony na kilku kompach i z kilkoma wersjami a zrodlo... nie wiem czy moge podawac bo to dosc "niekomercyjna" strona :)
czyzby GAMECOPYWORLD albo MEGAGAMES ;)
POZDRAWIAM.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:09.