![]() |
Cytat:
Przeczytaj regulamin zanim cos takiego napiszesz. |
Prosze o klucz do nowej wersji Nero . Z gory dzieki
|
Ściągnąłem, uruchomiłem, pojawił się komunikat że updatuje,ok, spolszczenie - nie rusza, uruchomienie Nero - komunikat o pirate i demo.
Deinstalacja,ręczne czyszczenie rejetru, czysta instalacja i znowu pirate. Deinstalacja,istalacja 17,spolszczenie i 17 chodzi. To co tu jest źle??? |
Re: Serial Nero
Cytat:
|
działa, działa....
|
Re: Re: Serial Nero
Cytat:
|
Re: Serial Nero
Cytat:
mialem 5.5.9.17, dalem uaktualnij do 5.5.10.0 i dziala wysmienicie :) masz cos nie tak :p |
Serial Nero
Nowy Nero nie chodzi ze starym serialem od 17 .
Informuje, że program jest pirate i działa jako demo a na dodatek nie pozwala się spolszczyć tzn. spolszcvzenie nie startuje. Musiałem wrócić do 17. |
Plugin do Winampa na mp3pro mozna pobrac z oficjalnej stronki producenta: www.thomson.com :)
|
Ilość załączników: 1
mp3pro to ciekawe zjawisko, ale przydaje sie tylko do odtwarzaina na kompie, o robieniu z tego plyty CDAudio nawet nie mysle.
jesli ktos szuka wtyki mp3Pro do winampa, to niech juz nie szuka :D wtyka w zalaczniku. dodam tez ze sie rozwija, wolno, ale zawsze cos. POZDRAWIAM. |
rzeczywiście przy tej 80-tce spektrum prezentuje się okazale, ale szczerze powiedziwaszy gdybym zobaczył je najpierw przed usłyszeniem to spodziewałbym się lepszego dźwięku choc i tak brzmi to całkiem nieźle....ale i tak jestem zwolennikiem teorii, że co obcięte to obcięte...gdyby tak nie było nie tworzyliby nowych formatów jak dvdaudio czy sacd, które wykraczaja poza mozliowsci zwykłego cd, a tutaj wręcz odwrotna polityka (chyba troche odbiegłem)....dlatego sens, aby stosować mp3pro to chęć zaoszczedzenia na objętości pliku przy w miarę satysfakcjonującej jakości....a jeśli chodzi o wtykę - przecież thomson miał coś takiego dla winamp'a i tego co pamiętam chodziło całkiem dobrze...pozdrawiam
PS. feurio z obsłgą mpc i ogg...marzenie...ale sadząc po tym co mi odpowiedzieli szybko nie należy się chyba spodziewać takiej konfiguracji |
Cytat:
oczywiscie zdarzalo sie (ale rzadko) ze wracalem do wersji troszke starszych. POZDRAWIAM. |
Ja tam nie zauwazylem roznicy miedzy nowsza a starsza wersja Nero.... Ale nowsza zawsze lepsza:) Trzeba byc na czasie:D
|
Cytat:
Ja swoja droga czekam na Feurio 2 z ogg i mpc... |
No posluchalem juz sobie troszke jest oki ale nie powiem jak wyglada przenoszenie f dopoki nie bedzie plugina do takiego np COOL EDITA ale poproboje zrobic mp4 a potem wava i zobaczyc w CE jak jest tylko ze nie jest to zbyt dokladne ale dam znac po testach.
Pamietajcie ze to nie jest AAC tylko AACplus! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |