![]() |
Cytat:
ja polecam kolejność 1.ASUS BOX ;) 2.Plextor/Yamaha 3.LiteOn/Teac ale ja mam naprawde małe doświadczenie :) dla mnie istnieją tylko 4 firmy :)Nic więcej się nie liczy :) |
Cytat:
Tak - to zebyście potem nie gadali ze macie problemy z odczytem subkodów i subkanałów !!!!:-D :-D :-D ;) :) |
Cytat:
|
Polecam liteon 40 i 48
Nie bierz 52 bo jest trochę gorszy od 48;) |
Cytat:
Ale nie wywołujmy wilka z lasu :P :P :P :P |
lub np. Plextor :)
|
Re: Wybór nagrywarki
Cytat:
|
Cytat:
Lewap mała korekta ! plextor / Yamaha Teac Liteon LG !!!!:) |
w tej kolejności polecam:
plextor teac liteon lg |
Jak chcesz lodolamacza do zabezpieczen to wez liteona :) z mojego doswiadczenie wiem ze b. dobrze wypala plytki audio a i "normalne" dane wypala wzorowo a i przy odrobinie szczescia bedziesz mogl go sobie przerobic na szybszy model
8) |
Mam LG16x10x40 i go sobie chwalę , ale na forum spotkasz się z opiniami ( niestety negatywnymi na temat nowych LG :( ).
Myślę ,że LiteOn będzie znacznie lepszy niż nowe LG , Teac też jest godny polecenia. Poczytaj opisy/testy na cdrinfo i sam zobaczysz , która spawarka ma największe mozliwości. Pozdrowienia:) |
Wez Lg :), aha i nie sluchaj innych oni ci beda mowic rozne dziwne rzeczy o lg ale im nie wierz, poprostu sa zazdrosni ze kupili cos innego a nie lg ;)
|
Wybór nagrywarki
Witam wszystkich!!
Mam problem z wyborem nagrywarki. Czeka mnie na dniach jej zakup i nie wiem na co się zdecydować. Rozważałem Teac'a 40 i nowe modele LG i Lite-On.Chciałbym cos w miare solidnego z dobrą korekcją i stosunkowo niedrogiego. Nagrywam raczej CD-Audio.Jeżeli mozecie doradzcie mi... Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |