![]() |
kto to jest Milk i dlaczego wlazł w mój post
napisałem odpowiedź do tematu "moje doświadczenia ...", a tu widzę, że to napisał Milk
chyba coś się chrzani |
Dziwne żeczy sie ostatno dzieją . po prosta przez bład byłeś zalogowany jako milk . mam nadzieje że admini to naprawią.
|
też ostatnio miałem coś podobnego...wysyłałem post i ktoś wysłał w tym samym momencie, ale mojego postu nie było...a w ogóle nie zawsze działa poprawnie automatyczne logowanie i wystepują kłopoty z przeładowywaniem forum...wszystko zaczęło dziać się po tych zmianach...
|
hehe fajnie by było gdyby przez błąd
zalogowało by mnie jako moderator :D :D |
rozdalbys bananki moderatorom? ale bylaby jazda... :)
moderatorzy i admini - prosba do was - zmiencie swoje hasla, WSZYSTKIE - moze ktos sie do was dogrzebal i teraz miesza - bo problemy pojawily sie niedawno i to w duzej ilosci (koincydencja czasowa ze zbanowaniem helpmana wydaje mi sie przypadkowa :)) |
pisze
a ja pisze tego posta zeby sprawdzic bo mam ostatnio problemy z logowaniem.
|
a ja zawuażyłem jeszcze coś dziwnego...wysyłam post, po przeładowaniu wszystko jest ok, ale kiedy nastepnym razem znowu jestem w tym wątku przed moim postem jest ktoś inny....
|
problemy wynikaja stad, ze forum "stoi" za proxy - w weekend przestawimy je tak, aby bylo dostepne bezposrednio....
Pozdrawiam Misiek4 |
Re: kto to jest Milk i dlaczego wlazł w mój post
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |