![]() |
nagrywarka
Jaką kupić? LG czy Liteon 48x24x48 ?
|
Kup lg :-D
|
kup liteona!
|
przeciez nie LG! LITEON!!!!
|
Wystrzegaj się LG jak ognia :*
|
Mam Litona od pół roku - jest bezproblemowy.
|
lg czy liteON
prosze bardzo o opinie która z nagrywarek wybrac liteON czy lg ktora jest lepsza bo cena jest podobna
|
Widze, ze jestes tu NEW wiec pare punktow:
1. Wpisz swoje pytanie do wyszukiwarki, a otrzymasz wyczerpujaca odpowiedz 2. Najczesciej kazdy bedzie chwalil swoje 3. Ja nie mam ani LG ani LiteOn i bym wybral LiteOn. Dlaczego? Patrz punkt 1. |
LiteON
Pozdro MinX |
zdecydowanie LITEON! a jesli mozesz to TRAXDATA jest w podobnej cenie ale wiecej mozliwosci. lg cclkowicie przejelo produkcje od hitachi i robi po swojemu. pozdrawiam:jupi:
|
Cytat:
tak, tak, tak - Lite-On !!!! pracowałem tzn. nagrywałem na 3 różnych Litkach x40, x48, i najnowszą x48/24/48 mam w domu - za 295 zł box mam spoko sprzęt, działa bez zarzutu, gorąco polecam.... |
:3msie: LiteOn moze nie koniecznie
52x ale litek bez watpienia. Lg chwilowo nie ma porownywalnych napedow:jupi: |
Jesli juz cos z tych dwojga to - polecalbym LiteON :) Osobiscie mam Plextora i Yamahe wiec stronniczy nie jestem, i swojego nie chwale ;) Ale gdybym mial kupic cos z tego to LiteON'a. Ale najlepiej model 48x, bo 52x nie ufam ???
|
osobiscie mam Teac'a ale polecam LiteOn'a
a co do LG (wywolam wojne?) to najgorsza firma jaka znam i gardze nia na wszelkie sposoby - nie wzialbym LG nawet jakby dawali za darmo! moze tylko mikrofalowki i lodowki robia takie sobie ale nie jestem nawet do tego przekonany LG czytaj Lamerskie G***o :D |
LITE ON
Nagrywarki mają za zadanie nagrywać co każda potrafi. ale jak nagrywać to co innego ja sam mam LiteON i jestem z niej zadowolony i jest lepsza od LG jeżeli choćby chodzi o odczyt zabezpieczenia. Wiele moich kodegów miało LG ale miało! Przeprzaszam że więcej nienapisałem
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:17. |