![]() |
Minął okrąglutki roczek !!!
... odkąd świadomie i z wielkim przejęciem zapisałem się na to śliczne, kochane Forum :* :* :* .Z tej okazji nie omieszkam wypić kilku buteleczek Kilkenny, czego i Wam drodzy forumowicze życzę.
|
Witam !
No Zetoxa poczekaj troche bo ja tesh niedługo mam rocznice !;) :-D |
Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
A jak długo korzystałeś z Forum jako Gość, bo u mnie to trwało przeszło rok nim się zdecydowałem (a może więcej - już nie pamiętam). Miłego dnia PS. Tylką żeby te buteleczki Ci nie zaszkodziły, bo Córeczka będzie miała Tatusia niedysponowanego :) :D . Czego zyczy Ci też tatuś, ale innej Córeczki. |
Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
A zwróciłem uwagę na Twoją szacowną osobę za sprawą Twego ówczesnego awatarka. Mam nawet z nim jakiś wydruk :) Tanio nie sprzedam ;) Może dziś spróbujesz bamisha. I najlepszego. |
oj a mnie tez jeszcze brakuje ;)
|
a mnie jeszcze więcej hehe....
|
Re: Re: Minął okrąglutki roczek !!!
Cytat:
|
a mi dzis setka stuknela :D :D
jak ten czas leci uuuuuuuuuuuu ;) POZDRAWIAM. |
widze ze nie tylko ja sie ukrywalem dlugo jako gosc...
ale do swiadomego roku brakuje mi 4 miesiecy - mam nadzieje ze dane mi bedzie doczekac sie pierwszych urodzin to juz 30 marca :) |
Mnie do świadomych trzech lat tutaj brakuje jeszcze jakieś 6 miesięcy.
|
Re: Re: Minął okrąglutki roczek !!!
[QUOTE]Pedros napisa***322;(a)
A zwróciłem uwagę na Twoją szacowną osobę za sprawą Twego ówczesnego awatarka. Mam nawet z nim jakiś wydruk :) Tanio nie sprzedam ;) ********************************************* a wiesz,ja też to pamiętam. Z okazji ,było nie było , jubileuszu serdeczne pozdrowienia Zetoxa. Zaczynamy byc jak stare ,dobre malzeństwo. Mialem juz nie logowac sie na forum, ale wytrzymalem chyba dwa tygodnie:) |
Cytat:
|
Bamish jest ciut ciemniejszy, ma bardziejszą ;) pianę (gęstszą) i... jest tak samo dobry jak Kilkenny. :)
A wiesz bgn pamiętam też jak wystawiłeś na serwerku Wiona5 i ten post "... szerokiej drogi mlecznej" Ech... ten czas przed Świętami... :) ;) |
MOJE GRATULACJE, ZE TYLE WYTRZYMALES. Ja niestety o swojej rocznicy zapomnialem. O innych tez zreszta zapominam i ... moja stara ma o to ciagle pretensje!!!
|
Gratulacje za wytrzymałość, a więc minie jeszcze parę dobrych latek.:P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:48. |