![]() |
java mi nie działa :(
Od czasu gdy zainstalowałem sobi Zone Alarm Pro nie działa mi java w IE , nie wiem czemu tak jest kiedy¶ miałem już Zone Alarma i wszystko było Ok a teraz klapa : żadne pop upy mi nie wyskakuj± , albo jak jest link : Javascript :info() to ta strona w ogóle się nie otwiera .Co radzicie mi zrobić ? Zainstalowałem sobie z tej http://java.sun.com/j2se/1.4.1/download.html strony jave ale nie działa nic , nawet na tym forum nie działaj± mi buĽki :(
|
tzn jak naciskam na jak±¶ buĽkę to ona się nie wstawia muszę j± ręcznie wstawiać :(
|
Wylacz Ad Blocking powinno pomoc
|
Cytat:
|
Witam :)
To moj pierwszy wpis na forum wiec jesli bedzie cos zle to mnie poprawcie jesli jest nie tak jak powinno :))Podaje link moze sie jeszcze przyda Pozdr...Opera 7.23 pl + java 1.5 |
zainstaluj najnowsz± operę (7.23) i razem z ni± jest Java Sun'a - musi działać :zeby:
|
Witam!
jestes pewien ze do Opery 7.23 dodaja jave 1.5? przeciez 1.5 jest tylko wersja alpha mi sie zdaje ze tam dodaja co najwyzej 1.4.2_03 a co do samego tematu... ja mam ZAP 4.5.538 i mam IE (nie uzywam), Opere i Mozille i nie mam zadnych problemow z JAVA Mozilla uzywa Javy 1.4.1_01 a opera uzywa javy 1.4.2 moze cos zle skonfigurowales w ZAP, proponuje zajrzec do Web Filtering i Privacy |
Masz racje remix to nie jest java1.5 moja pierwsza wpadka ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |