![]() |
Nowy S_N_I_P_E_R
uchchu widze nowego urzytkownika forum - ciekawe ile jeszcze synonimów słowa Sniper bedzie na forum ;)))
|
Witam !
Cos mi mowiło ze jeden ze sniperów zalorzy takiego topic - i prosze ! Pozdrawiam wszystkich Sniperów!!;) |
Zaraz zaczna na siebie polowac, wiadomo wszak ze snajper moze byc tylko 1 (zywy) ;) :P :-D
|
heh chyba wiadomo od razu ze skoro na forum jest Sniper i S_N_I_P_E_R to ktos byl pierwszy (stawiam na Sniper) oraz ze ktos mial problem z wymysleniem ksywki dla siebie9w tej kwesti stawiam na S_N_I_P_E_R)
|
nu ja tez ;)
|
No cóż ta ksywa towarzyszy mi już kilka ładnych lat więc nie ma o co się spierać. Kilerów też było dwóch :D
|
ale to chyba troszke nie tak?:)
|
A co w tym złego ?
|
Zgadzam się ze S_N_I_P_E_R'em, jak lata temu chcialem zalozyc soboe maila na hotmail.com, to po wpisaniu nicka "SoBal" system wylosowal mi "podobne", z ktorych najblizsze bylo "ssal1" :D
|
Cytat:
|
ej ja nie mam zadnych pretensji - zreszta ja tez ta ksywe mam juz szmat czasu niech no pomysle od 5 klasy podstawowej to juz .... o jezu 15 lat - ale stary juz jestem ;))
|
Cytat:
|
ja jestem SAYAN już chyba tylko na tym forum. Gdzie indziej to SAYAN_SSJ bo wszystko pozajmowane :) No ale cóż tak bywa.
Jeden Kowalski na świecie :) ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |