![]() |
Gry dla 10'ciolatka
Witam,
Mam pewien problem i liczę na Waszą pomoc :) Doradźcie mi, jakie gry (tytuły) polecalibyście dla chłopca 10'letniego. Z tego co się dowiedziałem, lubi on strzelać, ścigać się, lubi też platformówki. Ale generalnie lubi gierki, w których jest mordobicie i krew :o ( ach te "dzisiejsze" dzeciaki... ) Niestety istnieją pewne ograniczenia 'sprzętowe'. A mianowicie P 200 MHz, 32 MB RAM, 16 MB grafa. :/ Dobrze byłoby, gdybyście podali mi też jakieś linki, z których mógłbym "Wasze typy" ściągnąć. Sprawa jest dosyć pilna, muszę mieć te gry na CD (-kach) do niedzieli wieczór. :( A więc baaardzo mało czasu. Z góry dziekuję za pomoc. |
Dla 13` latka:
Quake2, Unreal. Kangurek Kao, Floyd, Crock, Claw, Gruntz. Total Anihilation, Heroes3. Pozdrowienia Krajek |
Quake 1, Blood, Carmagedon 2
|
Carmageddon, Postal, Blood :P
a tak bardziej serio to hmm... heart of darknes, dark colony, screamer, destruction derby 2 Colin Mcrae, jakas starsza fifa, Tomb Raider... :) |
Cytat:
Linki na eMule- oczywiscie! Pozdrowienia Krajek |
Dla sprostowania - dpadają wszystkie strategie i RPG.
I dla 10'ciolatka , a nie dla 13. :) I jeszcze jedno - odpada eMule. Prosiłbym raczej o linki do stron. Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi i za te, które pojawią się poniżej (mam nadzieję) ;) :) |
ruszy carmagedona 2 :)
|
Jesli chodzi o platformowki to polecam wlasnie Kangurka Kao, Raymanna 2, Croc 2 oraz Potwory i Spolka. To ostatnie naprawde wdechowe.
|
ni nie może zabraknąc Lemingów i mortal combat;)
|
Moto Racer, Wolfenstein 3D (trochę stara ale fajna), The incredible machine (też stara ale super[budujesz maszyny]), Kurka wodna, Kurcze pieczone no i może GTA lub GTA2.
Wolfenteina ściągniesz z: www.staregry.pl A the incredible machine z: www.fajnegry.prv.pl (co do incredible to nie jestem pewien więc poszukaj) |
CAPTAIN CLAW
CROC 2 DZIEWCZYNKA Z ZAPAŁKAMI 2 :) HOKUS POKUS RÓŻOWA PANTERA HOT WHEELS: STUNT TRACK DRIVER 2 HUGO MAGICZNA PODRÓŻ HUGO ZACZAROWANY LAS JURASSIC PARK 3: DANGER ZONE! KANGUREK KAO KRÓLOWA ŚNIEGU :) LEGO CREATOR LEGO 4 IN 1 NEVERHOOD SIMS SIMS EXP. PACK: ŚWIATOWE ŻYCIE SIMS EXP. PACK 2: BALANGA SIMS EXP. PACK 3: RANDKA sims... LEGEND OF KYRANDIA: MALCOLM'S REVENGE WORMS 3: ARMAGEDDON WORMS WORLD PARTY ZAGADKI LWA LEONA przepraszam za duble... czas mnie nagli ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |