![]() |
Nero - Problem
Ilość załączników: 1
Witam parenascie dni temu zainstalowałem nero 5.5.9.1.7 no i chodzil pieknie az do dzis, wlaczam nero i co widze? (efekt na zalaczonym obrazku) Przeskanowalem caly system NAV2003 i zadnego wirusa nie mam. Bynajmiej tak wynika z raportu NAV 2003, odinstalowalem, i zainstalowalem najnowsze nero 5.5.10.0 i jest to samo Ktos sie orietuje czemu?
Dodam ze po wcisnieciu OK nero zamyka sie. :( |
Daj sobie spokoj z Nortonem, zainstaluj Kaspersky`ego.
Wyczysc rejestr i smieci po poprzedniej instalacji i zainstaluj na nowo. Pozdrowienia Krajek |
albo najnowszego mks2003 jest lepszy o wiele od nav2003 :D
pliki masz na stronie glownej ... a reszte w necie ;) |
Skoro juz weszlismy w tym poscie na inne tematy niz te zwiazane z problemem artura k (tzn. programy antyvirusowe) to pozwole sobie jeszcze zapytac panstwa (sorki artur) co sadzicie o nowoczesnosci nero. Dodano w najnowszej wersji obsluge formatu mp4 audio... Ciekawe co ona wniesie??
Wiecej mozna poczytac: Kliknij tutaj |
tak...kaspersky albo nod32...sam mam przykre doświadczenia z kasperky bo tak namieszal mi w systemie po instalacji, że nie wiedziałem gdzie dół, a gdzie góra....ale jeśli chodzi o skuteczność wykrywania wirów to jest dobry choć nod32 jest według mnie lepszy...
|
Problem z Nero 5.5.10.0 & Nero Express
Po instalacji, gdy pierwszy raz uruchamiam nera (gdy wpisuję nr seryjny), to nero uruchamia się w normalnej, pełnej wersji. Gdy zamknę program i znowu go uruchomię, to wtedy program uruchamia się w wersji "express". Co zrobić, aby znów przełączyć nera do pełnej wersji?
POMOCY! :o |
Nalezy, po prostu, wpisac "poprawny" (niezablokowany) numer.
Ew. uzyc przelacznika Express/Normal. (gdzies tam sobie egzystuje) Pozdrowienia Krajek |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:59. |