![]() |
Urodziny Mapsajma :-)
No i mamy kolejnego solenizanta-jubilata. Wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen, organizacji wieeeeelu kolejnych zlotow, udanej imprezy bez kaca po niej. Na poczatek stawiam skrzyneczke zywca, dobre bo polskie ;)
|
a ja szklanice wyborowej - ostatnio w promocji do butelek dodaja butelke soku pomidorowego
wszystkiego NAJ mapsajm - to ze kiedys na ciebie najechalem nie znaczy ze cie nie lubie :) ...i wagon Heinekena... |
no to ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego wytrwalemu poszukiwaczowi Biforrteza :D
|
Ja rowniez zycze wszysktiego najlepszego.
|
i ja tez spiesze z najlepszymi ;)
|
Mantry zlotowe - niech zyją.
Prezent - warunkowy - w drosdze. Maps! Nie daj się tym wysysaczkom białka z organizmnów prawdziwych facetów.:-D |
wiwat Mapsajm !!!
niech żyje ,niech żyje ...
pozdrowienia i uściski urodzinkowe od Justyny , wiesz , że te ucałowania to oczywiście wolałabym osobiście , a na razie tylko wirtualnie :-D ;) Wyślij nam Twój adres - mamy dla Ciebie fajny prezencik 8) Koziorożce górą !!! |
Wszystkiego najlepszego, pewnie się zobaczymy, to może wypijemy Twoje zdrowie.
ps. Nie dzwoń przed 13, będę spał bo właśnie wróciłem z pracy. |
... się przyłączam z tradycyjną cysterną wiadomo czego :) :*
|
Wszystkiego najlepszego.Ja wznoszę toast szklanką kefiru.
|
Widzisz Maps - znowu jesteś starszy :-D
Oczywiście do w/w cystern przesyłam trzecią - niech tym razem będzie to czysty rektyfikowany. :) I do tego dołączam tradycyjne życzenia 100 lat w zdrowiu. I udanych startów. |
Przylaczam się do zyczen Kolegow
|
Wszystkiego najlepszego :cool:
|
Happy Birdhtay to you....
Wszystkiego Najlepszego!!! |
Witam !
Mapsajm wszystkiego najlepszego ! I samych miejsc na podium podczas rajdów ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |