![]() |
Czy ktos instalowal service packa do WinXPpro????
Jestem tu nowy :), mialem ostatnio problem z sterownikami aspi w winXPpro...pomogliscie mi za co baaardzo dziekuje (kieruje te podzieki do wszystkich ktorzy sie zaangazowali na forum w rozwiazanie mojego problemu) wiec pomyslalem ze moze ktos pomoze mi i w nowej kwestii
Slyszalem zeby lepiej nie instalowac service packow do XP bo microsoft zrobil jakas "pulapke" (oczywiscie czysto formalnie rozpatruje tutaj przypadek instalacji systemu z "malo oryginalnej plytki" ;)) Jezeli ktos juz instalowal tego service packa i wie jak sie to skonczylo i chcialby mi pomoc to bardzo prosze o info... Z gory dzieki Nowy ale juz "zakochany" w forum cdrinfo ;) |
heh
mnóstwo osób zapewne to zrobiło, ja nawet zrobiłem sobie zintegrowaną instalke winxp z sp1 i powiem ci, że wtedy jak się już zainstaluje to nie trzeba żadnych *****ów, ani rejestracji itp, wystarczy dobry serial a pokazuje, że następna rejestracja za 500mln coś dni, buhaha za tyle dni to będe miał windowsa marsa PX, hiehie ^_^
|
:-D :-D :-D :-D :-D
dzieki dzieki za info w takim razie ide instalowac service packa POZDRAWIAM |
uuuuuuuuuuuuu
niedobrze pojawil sie kolejny problemik jak zaczalem instalowac service packa wywalil mi okno z inforamcja ze moj klucz jest nieprawidlowy...jest na to jakis sposob??? |
Cytat:
daj maila to ci przesle lekarstwo :D |
Cytat:
tyszanin007@poczta.onet.pl |
Moj tez bardzo zachorowal!!!!
gszadkow@olecko.szkoly.edu.pl |
Witam !
A mój Windows 98 SE ma sie dobrze i nic mu nie jest:P :-D ;) |
|
Cytat:
Cytat:
zeby miec mozliwosc zainstalowania service packa poszukajcie jeszcze w necie klucza do winxp z sp1 powodzenia :) |
nio dzieki wszytskim za nfo
zagladnalem na ta stronke imperium i stwierdzam ze jest niezla ;) tylko duuuuuuuuzo roboty z tym service packiem wiec pobawie sie tym pozniej jeszcze raz dzieki wszystkim |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |