Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Help Help Help (https://forum.cdrinfo.pl/f2/help-help-help-14289/)

compod 21.12.2002 00:50

Help Help Help

Potrzebuje waszej pomocy. Najprawdopodobniej coś mi szwankuje nagrywarka (SONY CRX175A1), niby nagrywa z sukcesem, ale okazuje sie ze nie wszystko dziala jak powinno(średnio błąd 1-2 na 10 wypalań). Jakim programem mogę kompleksowo sprawdzić nagrywarkę zanim bede musial oddac ją do naprawy - czy taki program istnieje?...

Bartez 21.12.2002 02:14

Witam
Temat topicu jest po to zeby w nim zawrzec Twoj problem.
Jakos Help x3 niewiele mi mowi.
Widze ze nowy jestes wiec najpierw poczytaj troche starsze posty, uzyj takiego narzedzia jak wyszukiwarka, a zobaczysz ze mozesz wiele sie dowiedziec. Jak nie znajdziesz to pytaj :)

Aaa i przeczytaj regulamin :)

Witamy na forum

brzuszki 21.12.2002 02:47

Cytat:

Bartez napisa***322;(a)
Witam
Widze ze nowy jestes wiec najpierw poczytaj troche starsze posty, uzyj takiego narzedzia jak wyszukiwarka, a zobaczysz ze mozesz wiele sie dowiedziec. Jak nie znajdziesz to pytaj :)

Witamy na forum

Bartez - więcej wyrozumienia dla nowych,a i takich jak ja Starików,bo czasem ach strach o coś spytać.
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie.
A tak w ogóle miło,że o tej porze jestes na Forum,przecież to piątek.
Za dużo tego Kilkenny wysłal pewnie Zetoxa-pozdrawiam.
Nioe mam Gadu..itd. o mi się nie chce pamiętac tylu haseł,itd.
Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy?
Byłbym wdzięczny.
A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie.
Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac.
A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka.
O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha.
A gadać sięchce.
BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj.
Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać!
AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba.
Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję.

Bartez 21.12.2002 03:03

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

Korzystam z ostatnich chwil bo od niedzieli jestem off-line na dwa tygodnie
Cytat:

Hmm to chyba nie do mnie :)
Cytat:

Ja tez nie mam Gadu - mam tlena :)
Cytat:

BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj.
Co to kraki???:D ;)
Cytat:

Ps.Bartez-nie banuj tego.
Nie mam powodu :)

Pozdrawiam brzuszki i milej nocki zycze :)

-Sid-The-Rat=> 21.12.2002 03:09

wlasnie testuje pojemnosc mojej glowy - pytanie 'czy caly shaker krawej maryy mozna obalic na raz?' pozostaje jak narazie bez odpowiedzi... ale walcze walcze i moze cos sie uda w tym temacie zwalczyc

odplywam :)

jak to dobrze ze na dworze mroz i sporo sie moze chlodzic na raz na balkonie :)))

pozdrawiam wszsytkich

PS - pewnie jutro po poludniu jak juz dojde do siebie to skorzystam z tego nowego wynalasku pod tytulem 'kasowanie wlasnych postow' i skasuje te wyznania starego alkoholika... :)
pozdrawiam brzuszki i piekna pania brzuszkowa :)

brzuszki 21.12.2002 03:54

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

pozdrawiam brzuszki i piekna pania brzuszkowa :)

A Ty sie kurna zakofałeś:P
Wysłałwm Ci mejla z załącznikiem mniej niż 10 MB,do dupy masz kszynkę.Jutro kompresuję do bólu i pójdzie.

Bartez "Nocny Kałboju"-bez obrazy..Miło,że jeszcze o tej porze jesteś.Jestes lepszy od BD.Spoko!
Jakie piwo pijesz?
Podaj na priva adres-wyślę na gwiazdke.
Nie wiem czy,i ile Ci płacą z to siedzenie ,alre u mnie masz siurpryzę8-)

-Sid-The-Rat=> 21.12.2002 04:51

zakochany to ja jestem od dawna :)

jjeeejjj - zmiescilo sie - teraz czekam na efekty uboczne - o ile beda///

heh... :)

Bartez 21.12.2002 05:12

Cytat:

Jakie piwo pijesz?
Podaj na priva adres-wyślę na gwiazdke.

A czy brzuszki pracuje w firmie Polskie Browary S.A. ze taki hojny :)

5:12 - nikogo na forum nie ma, ide spac :)

Dobranoc...

Zetoxa 21.12.2002 06:48

... jestem od 6.00, dzień dobry :)

brzuszki 21.12.2002 12:17

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... jestem od 6.00, dzień dobry :)
A ja od 12.18 i wraz ze mną wstał kolega trzeszczyłepek:-D
Zetoxa,Ty dawaj córce trochę tego Kilkenny,to troche pośpisz,a tak - sie chłopie zmarnujesz:D

Laser 21.12.2002 12:27

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
zakochany to ja jestem od dawna :)

jjeeejjj - zmiescilo sie - teraz czekam na efekty uboczne - o ile beda///

heh... :)

Witam !

Hmm kto to miał wpisane w statusie GG " kackackac " albo " moja głowa" !!!:-D ;)

Plemnik 21.12.2002 18:44

Cytat:

Bartez napisa***322;(a)
Witam

Witamy na forum

Wiesz Bartez... to wszystko nic.... najgorsze ze on moze tymi help X 3 wywolac spod jakiegos kamienia niejakiego Helpman'a ... i co bedzie?! Bana ryzykantowi z miejsca ;-) Czego nas wszystkich naraza?!? ;-) ;-) ;-)

-Sid-The-Rat=> 21.12.2002 22:50

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Hmm kto to miał wpisane w statusie GG " kackackac " albo " moja głowa" !!!:-D ;)

kac mnie nie rusza - a glowa boli czesciej nie od o/oo tylko od przypadkowych uderzen o sciane czy inne meble :)

bgn 22.12.2002 08:56

Cytat:

Bartez - więcej wyrozumienia dla nowych,a i takich jak ja Starików,bo czasem ach strach o coś spytać.
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie.
Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy?
Byłbym wdzięczny.
A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie.
Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac.
A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka.
O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha.
A gadać sięchce.
Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać!
AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba.
Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję.

Grzeszysz Brzuszku, i nie nie bedzie ci to wybaczone ( no chyba,ze w ramach pokuty tydzien noszenia Justyny na rekach).
Nigdy nikomu nie napisalem idz i szukaj, a jesli juz to zawsze wskazalem gdzie i tylko dlatego , ze byla to wypowiedz kogos zdecydowania bardziej (wg mojej oceny znajacego rozwiazania problemu.
A ze moderatorzy zachowuja sie czasami gorzej od nawroconego bolszewika - to inna sprawa

brzuszki 22.12.2002 13:13

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
Grzeszysz Brzuszku, i nie nie bedzie ci to wybaczone ( no chyba,ze w ramach pokuty tydzien noszenia Justyny na rekach).
Nigdy nikomu nie napisalem idz i szukaj, a jesli juz to zawsze wskazalem gdzie i tylko dlatego , ze byla to wypowiedz kogos zdecydowania bardziej (wg mojej oceny znajacego rozwiazania problemu.
A ze moderatorzy zachowuja sie czasami gorzej od nawroconego bolszewika - to inna sprawa

Wziąłeś poprawkę na nute kokieterii?To dobrze
Oświadczam publicznie - na wszystkie moje mądre i mniej mądre zapytania /nawet te na priva,kiedy się bałem o coś zapytać publicznie/
BGN cierpliwie odpowiadał.:* :)
To,ze od 04.01.03 nie będzie Cie /masm nadzieję,czasowo/ na Gorum napawa mnie smutkiem:'( Szczerze to pisze i nie tylko ja tak pewnie czuję.Juz nie chodzi o pomoc,dla mnie często bardzo cenną,ale o Osobowość.Mało dziś osobowości,charakterki,Helpcwany i inne badziewie...
Przyznam ,ze lubie zaglądac na Forum bez uzasadnienia tematycznego,ot tak.Czegoś się w koncu nauczyłem,głownie z Forum i dzięki pomocy np BGN, /ale nie tylko,nie tylko/ ale teraz muszę nawet Brzuszkową odganiać od kompa-jek leci ciekawy topic.
Przeniesienie naszych żartów do osobnego rozdziału moim zdaniem unudziło całość,ale...
Do czwartego,czyli wesela Ormianina jeszcze trochę:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:39.