![]() |
Help Help Help
Potrzebuje waszej pomocy. Najprawdopodobniej coś mi szwankuje nagrywarka (SONY CRX175A1), niby nagrywa z sukcesem, ale okazuje sie ze nie wszystko dziala jak powinno(średnio błąd 1-2 na 10 wypalań). Jakim programem mogę kompleksowo sprawdzić nagrywarkę zanim bede musial oddac ją do naprawy - czy taki program istnieje?...
|
Witam
Temat topicu jest po to zeby w nim zawrzec Twoj problem. Jakos Help x3 niewiele mi mowi. Widze ze nowy jestes wiec najpierw poczytaj troche starsze posty, uzyj takiego narzedzia jak wyszukiwarka, a zobaczysz ze mozesz wiele sie dowiedziec. Jak nie znajdziesz to pytaj :) Aaa i przeczytaj regulamin :) Witamy na forum |
Cytat:
Wiele się mówi o Feurio.A ja nie wiem jak wypalic w Feurio cos co mam już na twardym.I co?Grzeniu,czy BGN by mi powiedzieli,ale boję się zapytac,bo moze mnie odeślą do wyszukiwarki - i perwnie słusznie. A tak w ogóle miło,że o tej porze jestes na Forum,przecież to piątek. Za dużo tego Kilkenny wysłal pewnie Zetoxa-pozdrawiam. Nioe mam Gadu..itd. o mi się nie chce pamiętac tylu haseł,itd. Może masz jakiis adres gdzie mogę se p[ogderac po nocy? Byłbym wdzięczny. A tak w ogóle,lubię wiedziec z kim rozmawiam.ą profile bez konkretóww są dla mnie ...nie. Niestety mam dość mocna głowę /słabszą niestety od SIDA/ i w efekcie doposazam siię przed snem na Forum - zresztą lubię tu wpadac. A to Mapsajm coś fajnego skrobnie,a to ZIP,czy Tamgoo mnie w czyms oświeci,a to BGN zajątrzy swoim fajnym jadzikiem,a to Pedros,OldGrindoo,Cana,Zetoxa i inni oldboje czymś rozśmieszą- i jest pyszka. O kurde,ale by sie chciało z kimś pogadać,ale Brzuszkowa,nauczona rachunkowym doswiadczeniem,zabiera mi telefoun przed imprią, i..kicha. A gadać sięchce. BTW Barez,czy móghłbyś mi wysłać wszystkie możliwe kraki jakie posiadasz-nie ściemniaj-troche masz.Kumplusiu drogi-dawaj. Kończy mi sie Steffl,niestety Diskovery i Planet też się kończą,Polsatu nie oglądam,czs umierać! AAAAAAAAAA!!!!!! jeszce pozdrawiam Jacoba. Ps.Bartez-nie banuj tego.Tez kiedys będziesz nie tego - obiecuje,że wtedy ja taż Cie nie zbanuję. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam brzuszki i milej nocki zycze :) |
wlasnie testuje pojemnosc mojej glowy - pytanie 'czy caly shaker krawej maryy mozna obalic na raz?' pozostaje jak narazie bez odpowiedzi... ale walcze walcze i moze cos sie uda w tym temacie zwalczyc
odplywam :) jak to dobrze ze na dworze mroz i sporo sie moze chlodzic na raz na balkonie :))) pozdrawiam wszsytkich PS - pewnie jutro po poludniu jak juz dojde do siebie to skorzystam z tego nowego wynalasku pod tytulem 'kasowanie wlasnych postow' i skasuje te wyznania starego alkoholika... :) pozdrawiam brzuszki i piekna pania brzuszkowa :) |
Cytat:
Wysłałwm Ci mejla z załącznikiem mniej niż 10 MB,do dupy masz kszynkę.Jutro kompresuję do bólu i pójdzie. Bartez "Nocny Kałboju"-bez obrazy..Miło,że jeszcze o tej porze jesteś.Jestes lepszy od BD.Spoko! Jakie piwo pijesz? Podaj na priva adres-wyślę na gwiazdke. Nie wiem czy,i ile Ci płacą z to siedzenie ,alre u mnie masz siurpryzę8-) |
zakochany to ja jestem od dawna :)
jjeeejjj - zmiescilo sie - teraz czekam na efekty uboczne - o ile beda/// heh... :) |
Cytat:
5:12 - nikogo na forum nie ma, ide spac :) Dobranoc... |
... jestem od 6.00, dzień dobry :)
|
Cytat:
Zetoxa,Ty dawaj córce trochę tego Kilkenny,to troche pośpisz,a tak - sie chłopie zmarnujesz:D |
Cytat:
Hmm kto to miał wpisane w statusie GG " kackackac " albo " moja głowa" !!!:-D ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Grzeszysz Brzuszku, i nie nie bedzie ci to wybaczone ( no chyba,ze w ramach pokuty tydzien noszenia Justyny na rekach). Nigdy nikomu nie napisalem idz i szukaj, a jesli juz to zawsze wskazalem gdzie i tylko dlatego , ze byla to wypowiedz kogos zdecydowania bardziej (wg mojej oceny znajacego rozwiazania problemu. A ze moderatorzy zachowuja sie czasami gorzej od nawroconego bolszewika - to inna sprawa |
Cytat:
Oświadczam publicznie - na wszystkie moje mądre i mniej mądre zapytania /nawet te na priva,kiedy się bałem o coś zapytać publicznie/ BGN cierpliwie odpowiadał.:* :) To,ze od 04.01.03 nie będzie Cie /masm nadzieję,czasowo/ na Gorum napawa mnie smutkiem:'( Szczerze to pisze i nie tylko ja tak pewnie czuję.Juz nie chodzi o pomoc,dla mnie często bardzo cenną,ale o Osobowość.Mało dziś osobowości,charakterki,Helpcwany i inne badziewie... Przyznam ,ze lubie zaglądac na Forum bez uzasadnienia tematycznego,ot tak.Czegoś się w koncu nauczyłem,głownie z Forum i dzięki pomocy np BGN, /ale nie tylko,nie tylko/ ale teraz muszę nawet Brzuszkową odganiać od kompa-jek leci ciekawy topic. Przeniesienie naszych żartów do osobnego rozdziału moim zdaniem unudziło całość,ale... Do czwartego,czyli wesela Ormianina jeszcze trochę:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:39. |