![]() |
Cytat:
Nie ma sprawy ! jush wysyłam ! |
Laser sory ale czy mógłbyś wysłać jeszcze raz ale na largoo@interia.pl ponieważ tam w skrzynce.pl mi zablokowali konto . Za wcześnie ci podziekowałem;p
|
Cytat:
|
Witam !
GOLOMB - stronka www.dobrylot.pl no ta z Twojego podpisu nawet nie zła jest - gołebie mie kompletnie nie inteesuja sa dla mnie bo sa przypominam sobie o nich jak mam sam wiesz co na kurtce:-D ale co mi sie spodobalo to swietnie opracowany dział prognozy pogody - mapki cisnienia wiatrów temperatury ... |
Re: Re: Re: Re: Zielone plamy i inne Anomalia w DIVX'ach
Cytat:
TAK dzieki - programik nie zły sporo opcji - musze sie połapać a narazie zostaje przy DivX'e 5.02 |
Re: Re: Re: Zielone plamy i inne Anomalia w DIVX'ach
Cytat:
|
Re: Re: Re: Zielone plamy i inne Anomalia w DIVX'ach
Cytat:
|
Re: Re: Zielone plamy i inne Anomalia w DIVX'ach
|
Re: Zielone plamy i inne Anomalia w DIVX'ach
Cytat:
|
ja kiedys zainstalowałem ffdshow-a ma niestety przykrą przypadłość - taka jak nimo - instaluje kupe zbednego badziewia.
Ja ściagłem sobie zwykłego kodeka XviD o nazwie XviD-04102002-1.exe z strony www.divx.pl - niepamietam kto o tym juz pisał czasami lepiej pociagnac w kilku plikach ale gołe kodeki i bedzie lepiej działało. |
Witam !
chetnie zobacze jak to działa poprosze linka albo na kszynke. Adres jest po kliknieciu na czerwony napis Laser w podpisie/ Dzieki |
Cytat:
|
No niby TAK ....ale sam Xvid nie jest taki rozbudowanym narzędziem jak FDDSHOW ...chcesz sobie opsczędzić Instalowania i konfliktów instaluj FFDSHOWA
|
Chyba nawet w nazwie pliku filmu wystepuje slowo 'xvid'wiec mysle ze problem zostal rozwiazany;p
|
Witam !
Nie Divix jest nie winny ! Poprostu ten film wymaga kodeka Xvid ! - i wszystko chodzi ! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |