![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Linux jest zapewne fajny, ale trzeba umieć go dobrze skonfigurować... jak już pisałem 8.2 też robi sztuki... moim zdaniem to ten cały xwindow nie jest dopracywany... niby dużo wodotrysków, ale się psują np. gierki z linuksa po instalacji dużo z nich nie działa... zostają na "pasku stanu" i się nie włączają do tego systemu trzeba mieć cierpliowść |
tak na marginesie, fajny obrazek. rzucilbym go sobie na tapete, ale moj bracik pewnie zaplul by (i nie tylko :-D ) mi caly monitor :-D :-D :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
bo czytac tez potrafie ;) a napis kto to jest widac wyraznie :cool: |
Cytat:
Czytalem gdzies, ze parzyste wersje sa wlasnie stabilne czyli 8.2. A ja mam 9.0. Wolno cos mi chodzi a gdy probuje skorzytsac z opcji wyszukaj plik i podczas wyszukiwania przesuwam okno to efekt jest wlasnie taki jak na obrazku, grafika mi sie cos wali z tym oknem oczywiscie.Zamazuje sie. A dupeczka jest niewaska.:P |
Cytat:
|
Cytat:
mówię o wersji 8.2 bo z 9.0 miałem mało doczynienia... u mnie w linuxie z kolei działy się inne sztuki :) może inną dystrybucję warto zainstalować ??? |
jak wam powiem ze poznalem TeBie po nogach to mi i tak nie uwierzycie...
:cool: |
Ale tapetka przedstawia Tyre Banks i mozna ja sobie sciagnac.
I nie tylko ja z www.desktopgirls.com ;) |
Cytat:
pracy na Mandrake'u. Na innym forum nie mozna zalczyc obrazkow wiec zarzucilem tu i dalem link. Co do tapety. Hehe. Zarzuce a potem mi usuna jeszcze ten topic bo powiedza, ze za ostry. |
Witam !
Nie wiem do czego zmierzasz ale zarzuć tapete z tego kompa z którego jest zrzut bo moze być ciekawa - przynajmniej tak sugeruje jeden kawałek.;) PS: co to za system Mac OS ? |
Test
Ilość załączników: 1
Prosze nie usuwac tej wiadomosci.
Bo musze cos przetestowac. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |