![]() |
Cytat:
Serdeczne dzięki wszystkim ,którzy starali się mi pomóc oraz Pogodnych i Radosnych Świąt !!! |
Cytat:
|
Cytat:
Racja po****** mi się ! Sorki ! |
jak win9x wpisze ping w uruchom a nie w command to sprawdzi ping do IP lecz zaraz okno zniknie i gowno bedzie widzial :P
zeby mogl sprawdzic potem jaki ping musi jednak przez command :) |
Cytat:
Klepiesz Start uruchom - pod Win9x wklepujesz ping/? i mqasz wszystkie mozliwosci do wyboru a w Win2k/XP nak[ierw wklepuje sie zdaje sie command a potem dopiero ping/? Przykład ping localhost -t ja w ten sposób pinguje serwer dostawcy netu |
Hmm nie wiem czy to ma cos wspolnego z Twoim przypadkiem, ale u mnie pomoglo przelaczenie modemu z USB na karte sieciowa.
Jak mialem modem na USB to zrywalo polaczenie czasem raz na kilka godzin, a czasem po pol godzinie i nie pomagalo nic innego tylko restart systemu lub samego modemu. Po przejsciu na sieciowke komp moze chodzic kilka dni i ani raz nie zerwie (no chyba ze w kablowce cos mieszaja ;)). |
Re: Re: Re: za******* internet
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: za******* internet
Cytat:
|
Cytat:
Pinguj serwer i zobacz jaki masz zwrot Pozdrowienia Krajek |
Re: za******* internet
Cytat:
a ile za założenie i jakie połączenie oferuje Vectra ? |
Cytat:
|
Wypelnji zakladki:
skrypt automatycznej konfiguracji jezeli jestes za proxy - adres proxy automatycznie wykryj polaczenia moze troche wiecej o polaczeniu, rozumiem ze przez kabel koncentryk, modem kablowy do serwera prov. Jaki IP ? Ogolny czy prywatny (za maskarada) Pozdrowienia Krajek |
Cytat:
|
idz o*******ic Vectre :-D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:06. |