![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Serwis Bechmark.pl, powołując się na firmę Mission Viejo, informuje, że specjalnie spreparowany kod zawarty w plikach MP3 i WMA może uruchamiać się pod Windows XP i WinAmp. WinAmp: Narażone są wersje WinAmp'a o numerkach 2.81 i 3.0, gdyż w nich może wystąpić przepełnianie bufora przy ładowaniu długich tagów ID3v2 z plików MP3. Windows XP : Z kolei dziura w Windows XP jest znacznie poważniejsza - Przepełnienie bufora pojawia się w Windows Explorer podczas automatycznego czytania atrybutów plików MP3 i WMA. Do uruchomienia kodu wystraczy, że system zagląda do katalogu, w którym znajduje się złośliwy plik. |
Cytat:
|
[QUOTE]seciu napisa***322;(a)
[B] Cytat:
|
[QUOTE]MinX napisa***322;(a)
[B]A moim skromnym zdaniem "pipczenie" jest spowodowane źle zarejestrowanym Feurio i program mści się na tobie za "niesmaczny" numerek :-D :-D :D hmmmmm Ale tak jest tylko na tej piosence!!!!!! Nagralem juz dosc sporo plyt tym Feurio! i wszyskie sa ok nawet ta!!! Tylko i wylacznie na tej piosence, która pechowo jest 13 na płycie. Aha jeśliw am nie ściąga to zamiast klikać w ten link to go skopuiujcie i wklejcie do jakiegos programu ściągającego i pójdzie na 100%!!!! |
Cytat:
|
A moim skromnym zdaniem "pipczenie" jest spowodowane źle zarejestrowanym Feurio i program mści się na tobie za "niesmaczny" numerek :-D :-D :D
Pozdro MinX |
Witam
wiem ze firmy muzyczne mialy od nowego roku wprowadzac na siec tak zwane smieci czyli dane ktore sie do niczego nie nadaja bo chcieli wirusy ale im zabroniono Moze to jest cos w tym rodzaju ta banda wymysla juz rozne cuda a wiec moze i przed swietami tez pozdrawiam |
Cytat:
cudotworca? |
Cytat:
|
... a ja właśnie ściągam
|
Cytat:
Dokładnie ! |
Cytat:
|
Witam !
Albo cos jest nie tak albo ja żle klikam ! nie mozna wyswietlić strony ! |
Cytat:
http://www.setka.host.sk/mp3/Darren_...I_Miss_You.mp3 Włozyłem płytke cd nagrywarki i zrobiłem mp3 z tego nagrania gdzie jest na środku piosenki dokładnie od 3:26-3:41 Jest to charakterystyczne pipczenie i gośc mówi "Illegal Copy". Zapraszam do posłuchania oto link: http://www.setka.host.sk/mp3/Darren_...ielegalna).mp3 Zapraszam do ściągniecia, posłuchania i porównania:))) Nagrania nie są najwyższej jakości oryginał jest na 96 a ta moaj kopia z płytki jest na 128 ale da się słuchać:))))))) Czekam na jakies wypowiedzi :)) Pozdrawiam SeCiU |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24. |