Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Przepis na najlepsze ciasto świąteczne :) -FUN (https://forum.cdrinfo.pl/f5/przepis-najlepsze-ciasto-swiateczne-fun-14382/)

lopus 22.12.2002 20:32

Przepis na najlepsze ciasto świąteczne :) -FUN

Składniki:
-1 kostka masła
-2szklanki cukru
-1łyzeczka soli
-4jajka
-suszone owoce
-orzechy
-sok cytrynowy
-proszek do pieczenia
-butelka whisky (może być 0.75l)
Sposób przygotowania:
Przed rozpoczęciem mieszania składnikow,sprawdz czy whiski jest dobrej jakości.Dobra...prawda?
Przygotuj teraz dużą miskę,szklankę itp.utensylia kuchenne.
Sprawdż czy na pewno whisky jest taka jak trzeba - by byc tego pewnym,nalej jedną szklankęi wypij tak szybko,jak to mozliwe.
Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę,dodajłyżeszkę sukru i ubjaj dalej.W miedzyszasie zprawś szy wisky jest napewno taka jak czeba,bo może zwieczała.Najlepiej sklaneszką
Otfórz druga butelke jeźli czeba.Wrzuś do mniski dwa jajki,obje sklanki z owosami i upijaj je z mikserem.
Sprawś jakoś wiski żepy pootem gośśie nie mófili sze jes trójonsa.
Wrzuś do miszki szyśką suljaka masz f domó czy so tam masz szysko jedno so,f sumie fsale nie nie ma snaszenia so fszusisz!
Fypij sok sytrynnmowy.
Fymjeszaj fszysko s oszehami i sukrem fszysko jedno i frzudz monki ile tam masz fdomu.Osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka,ustawgo na 350 stofni,saaaamknij źwiszki..
Sprawś jakoź wiski sostanej ot pieszenia siasta i iś spaaaaaśżż...
Dobranossssss....

Zetoxa 22.12.2002 20:35

... nie no lopus, przez ciebie ze stołka spadłem :-D :-D :-D

Remix 22.12.2002 21:09

lopus jestes za***isty !!! buahahahahahhaah :D

Laser 22.12.2002 21:36

Witam !

O moja wątroba ! na sam widok tej mikstury i sposobu przyżadzania zaczeła boleć...:-D

Ormianin 22.12.2002 21:39

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

O moja wątroba ! na sam widok tej mikstury i sposobu przyżadzania zaczeła boleć...:-D

Wyobraz sobie lopus ze przeczytala to kobieta i ... o maly wlos tego nie przygotowala :)

Luke 22.12.2002 21:45

to w Cd Action bylo:). wiec mnie nie rozbroiles, ale jak kiedys to czytalem, to tez sie zwijalem ze smiechu.

+++LeWaP+++ 22.12.2002 21:50

widziałem już ten przepis!

jest świetny

lopus 22.12.2002 22:09

Cytat:

Luke napisa***322;(a)
to w Cd Action bylo:). wiec mnie nie rozbroiles, ale jak kiedys to czytalem, to tez sie zwijalem ze smiechu.
Masz racje to było w CDA,chyba plagiatu nie popełniłem.A przecież nie piszę że to jest mój przepis ...podobał mi się to się podzieliłem.

tomgoo 23.12.2002 12:01

hbabhahahabaha...........:-D :-D :-D

Pedros 23.12.2002 12:43

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Masz racje to było w CDA,chyba plagiatu nie popełniłem.A przecież nie piszę że to jest mój przepis ...podobał mi się to się podzieliłem.
Słusznie, bo przepis bardzo dobry :) To może właśnie to jest przepis na pijaka ?

Sniper 23.12.2002 15:43

Znałem ten przepis - parę razy juz go nawet robiłem ;))) co dziwne czasem mi nawet cos wychodziło - ;)))

-Sid-The-Rat=> 23.12.2002 23:08

takie pieczenie to moze wyjsc tylko bokiem...

ale coz - moge wam podac przepis z zycia wziety - jak zrobic 3 kilo frytek o 2 w nocy majac we krwi stanowczo za duzo promili?

CUDEM

ale byly to najlepsze frytki jakie jadlem

jacoob 23.12.2002 23:25

Moja żona uwielbia ajerkoniak , jej tata aby jej zrobić przyjemność czasem kleci takie 2 literki ,zanim trafi to do mojego barku podłącza się pod to moja teściowa i szwagierka co by sprawdzić czy dabrze są jajka rozmieszane i czy aby nie za gęste :-D Po przyniesieniu do domu pozostały litr jest rozpracowany max w 1 dzień .Nawet nie mogę nazwać tego pijaństwem bo moja kochana zona zamiast to pić zjada łyżeczką ! I przez cały dzień chodzi radośnie uśmiechnięta Mi pozostaje do oblizania tylko koraczek:(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:15.