![]() |
programik-modem!
Witam!
Poszukuje programiku który: kiedy siedze na internecie(mam modem) to linia jest zajęta i nikt się nie może dodzwonić! Programik ten mógłby jakby ktos do mnie dzwonił zrywac mi połaczeni automatycznie lub powiadamiał mnie że ktos dzwoni! Czy jest taki program ? jeśli tak to prosiłbym o linka lub wysłanie na maila! |
oj! nie widziałem czegos takiego!
u mnie zrywało połączenie jak miałem zwykły modem, ale nie następowało to zawsze... a jak juz rozłączyło to wyklinałem na tpsa i modemy analogowe :) wydaje mi się, że nie ma czegos takiego ale będę obserwował ten topic bo może mnie ktoś zaskoczy :) ;) |
Z tego co wiem jest bezplatna usluga w TP S.A. tzw. Poczta Glosowa ;)
Jak masz zajeta linie to ktos moze ci zostawic info ze dzwonil itp. Jesli o to ci chodzi... T. |
nie wiem czy tak jest wszędzie ale znajomy technik z tpsa w moim mieście mówił że ta poczta jest do D, bo odbiera wiadomość juz po 3 sygnałach i nie umieją tego przestawić :)
|
Chyba nie ma takiej mozliwosci.
Zreszta sam bylbym zainteresowany. Jak do tej pory jak ktos do mnie dzwoni i jest zajete to daje mi dzyna na komore a ja sie rozlaczam :) A ta mozliwosc by wynikala z innego standardu obecnie jest v90 chyba i nie ma takiej mozliwosci (nie pamietam dokladnie). Gdzies cos takiego przeczytalem ale nie wiem czy to sie zgadza. |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Ok dzieki za odpowiedzi.
Chciałem tylko powiedzieć że nie jstem w TP S.A. lecz Wist . Widze że będę się musiał obejrzeć za stałym. |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |