![]() |
Obrazy partycji
Witam serdecznie...
Mam do was zaufanie, dlatego poruszam taki temat. Chodzi mi o to abyscie powielecili mi jakies dobre programy do robienia obrazu partycji z systemem... ktory potrafi wypalac CD Bootable jak narazie znam tylko: *Norton Ghost - nie umiem go obslugiwac *Drive Image 2002 - wspanialy ale ostatnio wyskakuje mi jakis error pod koniec zapisu partycji... przeinstaluje ten program - moze pomoze *Drive Imager z CDRinfo.pl - wlasnie sciagnalem ide testowac... |
hmmm; ja używam norton ghost 2002; nie wiem jaki sprawia ci kłopot;
tyle że bootowalny obraz robie sobie sam bo on coś szwankuje |
... ja ponieważ jestem leniem, zakochałem się w DI 2002 bo on jest dla leni 8-)
|
Re: Obrazy partycji
Cytat:
|
Re: Re: Obrazy partycji
Cytat:
Error #1805 Error writing to image file ale za pierwszym razem zrobilem obraz i pieknie sie wypalil na CD-R teraz nawet zwyklego obrazu nie chce zrobic :( nie wiem przypadkiem czy to nie zalezy od seriala? nie mam krakowanego tylko mam serial z netu :) |
Norton Ghost 2003 RuLeZ
|
Cze, ja uzywałem i Ghosta i DI 2002, i bardziej mi przypadł do gustu Ghost, posiedź nad nim przez chwilę i wszystko okaże się proste. Miałem tylko problem ze sterownikami Aspi i nie chciało mi wrzucać obrazu na płytę (nagrywarka LG), więc zrobiłem sobie ręcznie płytę bootowalną i wszystko gra.
P.S. Na cdrinfo był artykuł o obsłudze ghosta i nagrywaniu bootowalnych płyt poszukaj sobie. |
Re: Obrazy partycji
Cytat:
oraz ksiazke http://helion.pl/ksiazki/cwngdi.htm |
dzieki wielkie... zawsze wiedzialem ze moge na Was liczyc... teraz wyjezdzam na Swieta do dziadkow ale jak wroce to sie za to zabiore... linki i rady zanowtowalem...
Wesolych, spokojnych i rodzinnych Swiat Bozego Narodzenia |
Re: Re: Obrazy partycji
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:22. |