![]() |
Nagrywanie obrazu plyty
Mam taki oto problem ;] Chce wypalic plyte z obrazu w Nero oraz dolaczyc do tej plytki jeszcze jeden plik. Niestety nie mam pojecia jak to zrobic :( Po wybraniu pliku z obrazem nie mam juz mozliwosci dodania czegokolwiek.
A moze lepiej jest wypalac plytke z obrazem plyty (bin i cue w moim przypadku)? Tyle, ze sam plik *.bin zajmuje o wiele wiecej miejsca niz obraz w nim zawarty (i tu kolejne pytanie - dlaczego?). Ostatecznie moge odpalic Daemon Tools, wybrac wszystkie pliki z wirtualnego nosnika, dodac to, co chce jeszcze do tego wszystkiego dolozyc, i kliknac "burn". Wyjdzie na to samo? A moze jest jakis sposob, zeby nagral obraz z pliku + inne rzeczy? Sorki, ze tak nagmatwalem, ale zawsze moge wyjasnic niejasnosci ;) Dzieki z gory za pomoc! |
proponuję użyć programu WinIso który zarządza obrazami płyt; można dodawać pliki do obrazu kasować itd.
|
Żeby coś dograć do pliku obrazu musisz mieć program do edycji plików obrazu np. WinIso lub UltraIso. Otwierasz obraz w takim programie, dodajesz pliki, zapisujesz obraz, wypalasz....i gotowe.
Pozdro MinX |
Jak wyżej..........:-D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:32. |