![]() |
Das Echte -Schwaben Brau Marzen
Jaki power! Pijam to okazjonalnie-pychotka.
Jakie piwka zakupiliscie na Wilię?:) |
Re: Das Echte -Schwaben Brau Marzen
Cytat:
Tego nie znam, Brzuszki jaka jest cena trunku ktorym sie raczysz? |
Re: Das Echte -Schwaben Brau Marzen
Cytat:
|
Ja zakupiłem Tyszczaki i Lecha Pilsa :-)
|
U mnie jest Heineken, miało być też Murphy, ale akurat zabrakło na stanie w aż dwóch supermarketach:( Chętnie walnąłbym też Guinessa i Tyskacza, ale nie wiem czy zdążę kupić:)
|
tyszczaki w ilosci 15 sztuk - do konca swiat powinno zostawic ( zreszta ja jestem maniak Tyskiego w szczegulności Gronie i kiedys myślałem, że się złamałem bo mi posmakowało fest Dębowe Mocne - dłuuuuuugo ważone ;) - a ja tam patrze na etykietke a tam pisze Browar Tyski ;)))) zreszta inne piwa też lubie chyba potem to Żywiec jedyne piwo którego nie dałem rady wypić to Sulimar (porterów nie licze bo to syf ;)) Sulimara dostałem na targach piwnych za darmoche lali po 0.5l każdemu sie morda cieszzyła ze tyle piwa i każdy po łyku miał dość mydliny zmieszane z żygowinami - straszny smak nie polecam
|
Jakos do zywca sie przyzwyczailem i inne mi nie podchodza, no moze w razie posuchy to jeszcze lech. Skrzynka tego u mnie stoi wiec zapraszam, zawsze mozna pogadac o starych karabinach ;)
|
Re: Re: Das Echte -Schwaben Brau Marzen
Cytat:
Dlatego lubie te cidery i inne gówna. Pozdrawiam.A do Grzenia na te kszynke,co zaprasza,to bym chętnie wpadł,ale pewnie daleko.A muszę gościa poznac bo jajarz,nad jajarze:-D |
Warka Strong rulezzzz ;p
|
10 razy Tyskie i 10 razy Lech.
Ale sąsiad drzwi naprzeciwko wziął dwa razy tyle. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:15. |