Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Das Echte -Schwaben Brau Marzen (https://forum.cdrinfo.pl/f5/das-echte-schwaben-brau-marzen-14435/)

brzuszki 24.12.2002 01:05

Das Echte -Schwaben Brau Marzen

Jaki power! Pijam to okazjonalnie-pychotka.
Jakie piwka zakupiliscie na Wilię?:)

Ormianin 24.12.2002 08:24

Re: Das Echte -Schwaben Brau Marzen

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

Ja kupilem (wlasciwie kupie dopiero:) ) "zwyczajne" Tyskie chyba je lubie najbardzej zaraz po Zywcu, oraz pare butelek/puszek Bawarii na mocniejsze rodzinne spotkania :)
Tego nie znam, Brzuszki jaka jest cena trunku ktorym sie raczysz?

RiT2 24.12.2002 09:22

Re: Das Echte -Schwaben Brau Marzen

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

Ze wzgledu na polozenie - BUDWAR - CZYLI BUDWEISER Z CZESKICH BUDZIEJOWIC! AlE generalnie nie pogardze zadnym. Zapraszasz?! NA ZDROWIE BRZUSZKI!!!

surff 24.12.2002 09:38

Ja zakupiłem Tyszczaki i Lecha Pilsa :-)

Nol 24.12.2002 09:39

U mnie jest Heineken, miało być też Murphy, ale akurat zabrakło na stanie w aż dwóch supermarketach:( Chętnie walnąłbym też Guinessa i Tyskacza, ale nie wiem czy zdążę kupić:)

Sniper 24.12.2002 10:33

tyszczaki w ilosci 15 sztuk - do konca swiat powinno zostawic ( zreszta ja jestem maniak Tyskiego w szczegulności Gronie i kiedys myślałem, że się złamałem bo mi posmakowało fest Dębowe Mocne - dłuuuuuugo ważone ;) - a ja tam patrze na etykietke a tam pisze Browar Tyski ;)))) zreszta inne piwa też lubie chyba potem to Żywiec jedyne piwo którego nie dałem rady wypić to Sulimar (porterów nie licze bo to syf ;)) Sulimara dostałem na targach piwnych za darmoche lali po 0.5l każdemu sie morda cieszzyła ze tyle piwa i każdy po łyku miał dość mydliny zmieszane z żygowinami - straszny smak nie polecam

grzeniu 24.12.2002 11:58

Jakos do zywca sie przyzwyczailem i inne mi nie podchodza, no moze w razie posuchy to jeszcze lech. Skrzynka tego u mnie stoi wiec zapraszam, zawsze mozna pogadac o starych karabinach ;)

brzuszki 24.12.2002 16:23

Re: Re: Das Echte -Schwaben Brau Marzen

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)

Tego nie znam, Brzuszki jaka jest cena trunku ktorym sie raczysz?

Sasiad z mojej wsi ma firmę przewozowa i jego kierowcy przywożą to z Faterlandu.Przez grzeczność o nic nie pytam,ale przemycane wychodzi ok2,5zl za 0,5 butle.Kiedys w Bawarii piłem jakies takie piwo,że wymiękłem.Nie jestem piwosz,wole winka,a jak dużo to woodoo,ale to piwko mnie powaliło.Mam jeszce w piwnicy kszynkę po tym cudzie,bo se obiecałem jeszcze.Teraz pije Zipfer.Uraze do żywego wszystkich piwoszy,ale im mniej piwo smakuje jask piwo,tym-dla mnie-lepsze.
Dlatego lubie te cidery i inne gówna.
Pozdrawiam.A do Grzenia na te kszynke,co zaprasza,to bym chętnie wpadł,ale pewnie daleko.A muszę gościa poznac bo jajarz,nad jajarze:-D

kondzik 24.12.2002 18:05

Warka Strong rulezzzz ;p

Koolo 24.12.2002 19:02

10 razy Tyskie i 10 razy Lech.
Ale sąsiad drzwi naprzeciwko wziął dwa razy tyle.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:15.