![]() |
pare pytań
Witam!
Mam nagrywarke LG GCE-8481B. 1 Czasem gdy próbuje coś odczytać przez nagrywarkę to ona sie blokuje. Zostaje mu nadana etykietka SYS i info, że zawiera 2 GB danych. Gdy wchodze we właściwości napedu to nero widzi że oprócz tego co opisałem jest jeszcze jedna sesja - etykietka płyty którą próbuje odczytać ale nie można sie między nimi przełączyć. Wszystko wraca do normy po ponownym uruchomieniu komputera. 2 Czemu płyty które nagrywam zapisują się szybceiej z prędkoscią 32 niż 48? Używam Platiniumów 48. Z góry dzięki za odpowiedzi :-) |
Re: pare pytań
Cytat:
|
Ewidentna sprawa dla Foxa Muldera :P i Archiwum X :-D :-D
|
Dotychczasowe odpowiedzi mam uznać z ironie czy naprawde narazie nikt nie wie o co idzie ? :)
|
Nastroj swiateczny sie udziela :)
1 Jesli dzieje sie to tylko z jedna plyta to jest ona "trefna" Poza tym nie podales jaki system operacyjny masz czy masz wlaczone powiadomianie o wkladaniu plyty itp. 2:Zla konfiguracja systemu operacujnego. Poczytaj sobie artykuly na styronie glownej o konfiguracji sprzetu a takze faq i wczesniejsze posty. |
FAQ przejrzałem :-) Mam Win98 Se, PIII 866Mhz, 512 RAM. I na tym kanale co jest przegrywarka jest tez podpięty dvd-rom. Mam właczone powiadamianie o włożeniu dysku. Problem nie dotyczy jednej płyty choć mam jedna która zawsze zablokuje, ale na dvd idzie spokojnie. A tak pozatym zaraz wczytam się w artykuły :-)
A można jeszcze wiedzieć co jest źle skonfigurowane ? |
Myślę że to sprawka małych obrzydliwych stworków...gremlinsów.
:) :) :) :) :) :) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |