![]() |
Czy do nagrania płyty pod Clonem niezbędny jest *.ccd?
Otóż mam obraz plytki pod Clona.Jak wiadomo jest plik *.iso, *.sub (właśnie czy ten też jest niezbędny i do czego służy?),*.cue(to na szczęscie wiem jak ominąć), no i niestety nie dociągnąłem pliku *.ccd.Do czego on jest potzrebny i czy da się go jakoś ominąć??
|
Musi być
|
Nie wiem, czy to można ominąć w CloneCD, ale mając cue, możesz to zamontować do Daemon Tools, a dalej to już z górki :)
|
Niestety plik *.ccd musi bytć aby nagrać płytę.
|
re
nie koniecznie zalezy co masz nagrac jesli plyta ktora chesz nagrac nie jest zabespieczona to poprostu wypakuj to np winiso i nagraj
|
Na to wyglada ze plytka jest zabezpieczona...
|
No to nadal mozesz winiso tyle ze bedziesz potrzebowal cracka albo w koncu znajdziesz to *ccd.
|
Jesli masz cue to po prostu wypal to w alkoholu lub cdrwinie, na 90% powinno dzialac (nie pisze ze na sto bo pojecia nie mam czym to zabezpieczone ale skoro to kopia sciagnieta to raczej jest ***** wiec bez obaw).
|
Tzn. *.cue bede mial ale robione recznie... Mam jedynie *.iso i *.sub. A tak swoja droga do czego sluzy ten ostatni?
|
Cytat:
PS Jesli to jest *iso zabezpieczonej gry to i tak bedziesz potrzebowal cracka. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:39. |