![]() |
512 Ram
Witajcie, mam problem, otóz posiadam 384 RAM-u (3x128) i Win 98. Chcę zamienić te 3 kości na jedną, ale 512 mb. Czytałem, na CDRInfo zdaje się, że na Win 98 mogą być kłopoty. Czy rzeczywiście tak jest? Czy mogę spokojnie zakładać?
|
Re: 512 Ram
Cytat:
co do ewnetualnych trudnosci moga byc problemy z cache'owaniem plikow, sa na to programy ktore jakos to ustawiaja... ... jednak nie pomoge bo uzywam windy 2000 |
Re: Re: 512 Ram
Cytat:
|
z 512 ramu to przesiadaj sie na Winde XP Home/Pro
POZDRAWIAM. |
Bardzo mi przykro ale koledzy g... wiedzą w wyszukiwarce szukaj mojego posta z pełnym opisem . Dodam tylko że bez żadnych problemów winda98 działa z 512mb dopiero powyżaj zaczynają sie schody ( o ile się niewie co tzreba zrobić ) - testowałem do 1gb ram-u
A jak mam być szczerze jakos nie dzierże windy XP wole stary wysłużony (*SE ;) - dlatego uparłem sie z tym ramem |
Koledzy sam mam 512 MB i jakoś nie stwierdziłem problemów pod 98SE, Me, W2k czy Xp. Wiec myśle, że nie powinno byc żadnych kłopotów. tomall0 sprawdz tylko, czy twoja płyta poprawnie obsługuje tak dużą kość, bo nie napisałeś jaki masz sprzet, a to ma również znaczenie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:09. |