![]() |
Podsumowanie czatu
Witam!
Po obudzeniu i zaobserwowaniu lekkiego kaca po wczorajszym czacie stwierdziłem co następuje: Jesteśmy sektą, a więc składam wniosek o formalną rejestrację :) W hierarchii naszym czerwonym cenzorem jest wiecznie trwały Majonez, a przywódcą ideowym, politycznym i fanatycznym powinien być bgn. [szkoda, że go wczoraj nie było]. Zachowa to klasyczny ustrój totalitarny. Możemy przeprowadzić ewentualne głosowanie na liderów, ale nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy :-D Przy naszym potencjale armia Iraku wraz z ich bronią chemiczną i biologiczną połączona z ostatnio zbutnowaną nuklearną Koreą Północną to po prostu pikuś :-D Jako jedno z przykazań w naszym dekalogu proponuję: Pij, pal i nie wiedz co to żal! Poza tym proponuję dołączenie do Forumowych emotikonów parę tych przydatnych z czata, tzn. parę piw, kompakt, rączki itp. Generalnie chciałbym powiedzieć, że takich Świąt jeszcze nie miałem, podczas których siedziałem w garniturze przy kompie pijąc Heinekena i próbując rozdwoić się na Forum i czata :) Było zaje******! Wszystkim wielkie dzięki za uczestnictwo i Wesołych Świąt ! |
za piwkiem na forum w postaci emoikonki jestem ZA
inne tez by sie przydaly PS. a przykazanie nie dla mnie bo nie pale :) |
Re: Podsumowanie czatu
Cytat:
Apropo to calkiem niezla mysl z ta rejestracja tylko jeszcze trzeba wykombinowac jakas nazwe;p |
Tak fajne emoikonki by sie przydały
Nazwa: "CDRINFO CLAN" |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |