![]() |
Problemy z audio
Witam Wszystkich. Od wczoraj mam nagrywarke Samsung SW 248B .Na probe nagralem plyte audio z mp3 ktore mialem na dysku .Uzywalem Nero5.5.10.0 ,postepowalem wedlug porad jakie znalazlem na stronach i po skonczonym procesie nagrywania wystapil komunikat ze nie powiodlo sie .Na plycie sa zapisane pliki utworow jednak gdy probuje odtworzyc je w wiezy zaczyna odtwarzac track od srodka a w tym samym tracku jest poczatek nastepnego .Probowalem dwa razy najpierw z predk.24 potem 16, i to samo. Nie wiem co zle zrobilem
|
Ścieżki audio nagrywaj metodą Disc-At-Once i zawsze zamykaj sesje. Zalecana prędkość przy nagrywaniu ścieżek audio jest od 4x do 8x. (ja nagrywam 12x)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
O to mi chodziło:
|
rozwiazanie problemu
powiem ci ze mialem ten sam problem z ta sama nagrywara samsung i z nero ale zamiast nagrywac w disc at once DAO to nagrywaj w track at once i problem bedzie rozwiazany. Wiem bo sam probowalem wczoraj i wyszlo8)
|
Re: rozwiazanie problemu
Cytat:
|
Re: Re: rozwiazanie problemu
Cytat:
wlasnie ze metoda TAO odtwarza idealnie, a w DAO byly problemy jakie zostaly opisywane wczesniej. taki wiec nie wiem ale u mnie TAO jest tym czego szukalem i co pozwala odtwarzac muze z wierzy! |
Re: Re: Re: rozwiazanie problemu
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:13. |