![]() |
Ostatnio nie mam za bardzo czasu na oglądanie TV, ale wolę TVN niż Polsat
|
ja praktycznie nie ogladam TV jesli juz to tylko raczej ze wzgledu na to ze mam zajety komputer ze nie mam zadnego zajecia ze nigdzie nie musze isc to wtedy siadam i wlanczam TVN jesli juz :)
|
a ja tam nie mam sprecyzowanej opcji: która stacja jest lepsza- w TV ogladam to co jest aktualnie ciekawsze ;)
acha- nie cierpie tvn'u, bo jak oni zaczna puszczac reklamy, to mozna sobie spokojnie na 15 min. drzemke uciac...;) a co do reklam, to w miare jest jeszcze raklama (tyskiego chyba)- Uncle Dunkan...;) i oczywiscie "Moja bakiczka pochazi z Chrzanowa..."^_^ |
Cytat:
Polsatu nie toleruję, zdecydowanie wolę TVN, a zwłaszcza fakty. |
Ja tam wole polsat nie wiem dlaczego ale TVN mi się nie podoba ???
Jak tvp1 wemitowało jakiś program o radiu MARYJA to TVN robiło straszną aferę (kropka nad i, fakty i w tvn24 przez kilka dni chuczeli) nawet mówili by główny szev TVP poszedł na dymisję!!! III A polsat milczał III <-- TVN chciał sie wtedy wybić --> chyba Bez powodu mówi się że TVN to żydowska telewizja bo przewodniczącym TVN jest przecież Ż.... Cytat:
|
Cytat:
|
REKLAMY - Zapomieliscie o Media Markt - Nie dla Idiotow!!!
TV - ZADNA Z WW STACJI. NAJBARDZIEJ TO LUBIE ......czeska 2, bo moge sobie obejrzec w normalnych godzinach lige mistrzow. Jezeli chodzi o bezpruderyjne TalkShowy obejrzyjcie w sobote NOVA. Niezle kino - prawie jak czeski film!!! |
Nie cierpie Polsatu bo to technologiczne niemoty.
TVN też nie lubię bo to zamerykanizowana chała. |
Ale fajny ten obrazek. Dam go sobie na pulpit:-D :-D :-D
|
Re: a świstak ?
Cytat:
|
a świstak ?
Ilość załączników: 1
Jak mogliscie zapomniec o świstaku? Przeciez to jest kultowa reklama. Zresztą jak mówi Boguś L.:" Co ty wiesz o zawijaniu:
|
Hmmm...
Nie spodziewałem się, że ten topic zdobedzie popularność wiekszą jak 5 odpowiedzi, ale dodam, że też wole TVN, bo mają lepszą ramówkę obraz jest o wiele ładniejszy niż na pol-sac`ie (bo na polsacie jest taki jakiś niewyraźny) i dzwięk na TVN jest często surround, a na polsacie od niedawna pod nazwą POLSAT jest napis STEREO (czy ktoś zauważył różnicę):-D :-D :-D Aha POLSAT puszcza te same filmy co roku na święta m.in. Bethoven itp.itd.etc.(więc można się spodziewać co bedzie lecieć 24.12.2003 roku:-D :-D :-D ) tak samo było we wtorek wigilijny potem w środe powtórka z całego wtorku, a dziś w czwartek skrócona powtórka z wtorku i środy.:-D :-D :-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
-----jest noc gosciarka ubrana na czarno wraca z jakiegos przyjecia do domu choc jest ciemno w domu widzi wlamywaczke ,zapala swiatlo w chacie i mowi (do wlamywaczki ) ze ja zobaczyla bo kolor ubrania jest wyblakly (( Na koncowej scenie reklamy widac jak ta sama wlamywaczka obrabia ten sam dom teraz juz jednak jej stroj jest idealnie czarny bo uprala go w Perwolu Black Magic (( ------Zakochana para spotyka sie na randce facet obejmuje laske i dziwi sie ze jej stary sweterek jest taki puszysty , laska na to wyjmuje plyn do plukania tkanin ( nie wiadomo skad bo nie ma zadnej torebki !!) i mowi ze uprala go w nowym Perwolu (( A facet na to : Uhmm;) Dla tych co pomysla ze to sobie zmyslilem powiem : na serio widzialem te spoty w tv .To nie jest fake :-D |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:41. |