![]() |
Dzięki za pomoc w wyborze. Już zamówiłem sobie TEAC CD-540E. Ale to ciężko było znaleść :)
|
Na cdrinfo jest tylko test TEAC 40x i 32x. Możesz mi podać jakieś linki do testów TEAC 52x ?
|
Niby tak ale..
Poczytaj testy 52x o wiele gorzej wychodzi niz 40x. |
Cytat:
|
Mam nagrywarkę TEAC i jest świetna więc myślałem że najnowszy TEAC 52x też taki będzie. Piszą że to następca słynnej czterdziestki więc powinien być lepszy. Prawda ?
|
Bo to są badziewie i nie warto ich kupowac.
|
Cytat:
|
Tylko nie bierz lg!!!
|
Cytat:
|
Jak minie swiateczny szal to za 230zl kupisz dvd toshiby (ja dalem 220), a zamiast teaca 52x juz lepiej kup asusa.
|
Wierzcie lub nie ale obszedlem kilkadziesiat sklapów i nie znalazłem innego TEAc niż 52x :( Ale czy on jest aż taki słaby żeby go nie kupować ?
|
Wybierz coś tańszego i w miarę markowego też będziesz zadowolony,nie bierz tylko oczywistego szajsu.
|
Troche cena wysoka!
Ale czy ty naprawde w swoim miescie nie możesz znaleść czy tylko ci sie nie chce? |
Teac Cd540e
Doradziliście mi abym kupił sobie CD ROM TEAC CD540E. Po bardzo długim szukaniu znalazłem w kilku sklepach internetowych i ku mojemu zdziwieniu kosztuje on 230 zł :o Czy to normalna cena ? Ktoś może wie gdzie można kupić to cacko w normalnych pieniądzach ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:38. |